Închide meniul

CS Dinamo a învins-o pe Steaua în derby-ul din Liga Națională de handbal masculin. „Câinii”, fără înfrângere în campionat

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2023, 19:09

Reclamă
CS Dinamo a învins-o pe Steaua în derby-ul din Liga Națională de handbal masculin. Câinii”, fără înfrângere în campionat

CS Dinamo a învins-o pe Steaua în derby-ul din Liga Națională de handbal masculin

Handbaliștii de la CS Dinamo / Antena Sport

CS Dinamo a învins-o pe Steaua în derby-ul din Liga Națională de handbal masculin. Partida dintre cele două mari rivale a contat pentru etapa cu numărul 7 din noul sezon al campionatului intern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Dinamo Bucureşti a învins vineri, pe teren propriu, formaţia Steaua Bucureşti, scor 37-26 (18-10), în primul meci din etapa a VII-a a Ligii Naţionale. Dinamo este lider neînvins în clasament, notează news.ro.

CS Dinamo a învins-o pe Steaua în derby-ul din Liga Națională de handbal masculin. Campioana, singura echipă neînvinsă

Principalii marcatori ai partidei au fost Akimenko 5 goluri, Kasparek 5, Miklos 5, pentru Dinamo, respectiv Grbovic 4, pentru Steaua.

Tot vineri se mai joacă partida dintre CSM Constanţa – CSM Focşani, iar celelalte dispute ale rundei sunt programate până în 9 octombrie, între HC Buzău – Poli Timişoara, CSM Sighişoara – CSU Suceava, Potaissa Turda – Universitatea Cluj, CSM Vaslui – CSM Bacău, CSM Bucureşti – Minaur Baia Mare.

Etapa a VIII-a programează meciuri între 11-15 octombrie.

Reclamă

După şapte etape, Dinamo Bucureşti este singura echipă neînvinsă din Liga Naţională, cu 21 puncte, pe prima poziţie.

CS Dinamo este și deținătoarea Supercupei la handbal masculin

„Alb-roșii” au cucerit trofeul pentru a şasea oară, după ce a învins-o pe CSM Constanţa cu scorul de 26-25 (12-9), în finala turneului Final Four găzduit de Sala Dinamo din Capitală.

CSM Constanţa, deţinătoarea Cupei României, a început mai bine şi a condus cu 6-3 (min. 10), dar Dinamo a punctat de patru ori la rând şi a preluat controlul, la pauză având un avans de trei goluri, 12-9. Repriza a doua a fost una echilibrată, dar campioana a fost echipa care s-a aflat mai mult în avantaj pe tabelă, de câteva ori şi la două goluri, 19-17, 20-18, 25-23, notează agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La meciul respectiv, Andrii Akimenko a fost cel mai bun marcator al echipei antrenate de Xavi Pascual, cu 6 goluri. Călin Dedu a înscris 4 goluri, Luka Cindric 3, Ante Kuduz 3, Dan Racoţea 2, Nicuşor Negru 2, Miklos Rosta 2, Javier Humet 2, Ali Zein 1, Lazar Kukic 1.

Pentru CSM Constanţa au marcat Valentino Ravnic 4 goluri, Andrei Drăgan 4, Nikolai Aliohin 4, Vitali Komogorov 3, Strahinja Stankovic 3, Ionuţ Nistor Ioniţă 2, Gabriel-Cristian Ilie 2, Daniel Susanu 2, Irakli Cikovani 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și