Închide meniul

Cătălin Cîrjan, OUT din lotul naţionalei U21! Pe cine a convocat Daniel Pancu de urgenţă

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2023, 14:25

Reclamă
Cătălin Cîrjan, OUT din lotul naţionalei U21! Pe cine a convocat Daniel Pancu de urgenţă

Cătălin Cîrjan, OUT din lotul naţionalei U21

Cătălin Cîrjan, în timpul unui interviu / FRF TV

Cătălin Cîrjan e OUT din lotul naţionalei U21, pentru „dubla” din această lună cu Armenia U21 şi Finlanda U21. În locul mijlocaşului de la Rapid, Daniel Pancu l-a convocat de urgenţă pe Ştefan Pănoiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 se va duela cu Armenia U21 pe 13 octombrie, şi cu Finlanda U21, pe 17, ambele partide fiind din preliminariile EURO 2025.

Cătălin Cîrjan, OUT din lotul naţionalei U21

Cătălin Cîrjan a fost convocat de Daniel Pancu pentru duelurile din această lună. Însă, mijlocaşul Rapidului nu va putea juca sub „tricolor”, deoarece a acuzat probleme medicale.

În locul său, Daniel Pancu l-a convocat pe Ştefan Pănoiu, alt mijlocaş ofensiv de la Rapid, după cum a anunţat frf.ro.

România U21 are nevoie de victorie în grupa de calificare la EURO, după ce în primul meci a pierdut dramatic duelul cu Albania U21. „Tricolorii mici” au condus cu 2-0, însă albanezii au întors rezultatul şi au câştigat cu 3-2.

Reclamă

Cătălin Cîrjan se afla la a doua convocare la echipa naţională de tineret, după ce a făcut parte din lotul României U21 şi la duelul cu Albania U21, de la începutul lunii trecute. La momentul respectiv, mijlocaşul de la Rapid a evoluat doar 2 minute.

De cealaltă parte, Ştefan Pănoiu a fost convocat în premieră la naţionala U21. Mijlocaşul de 21 de ani a fost convocat până acum la loturile U18, U19 şi U20 ale României.

Lotul României U21 pentru meciurile cu Armenia şi Finlanda

Lotul României U21 pentru meciurile cu Armenia şi Finlanda. Daniel Pancu a anunţat lista de 23 de jucători pentru meciurile din preliminariile EURO 2025.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu, jucătorul celor de la FCSB nemulţumit că nu a fost convocat pentru acţiunea precedentă, va fi în lotul naţionalei de tineret pentru cele două meciuri de pe teren propriu din luna octombrie.

Jucătorii convocaţi de Daniel Pancu

  • PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Otto Hindrich (CFR Cluj), Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);
  • FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB), Darius Oroian (Sepsi OSK), Cristian Ignat (Mioveni), Răzvan Pașcalău (Lecce / Italia), Gabriel Buta (FCU 1948 Craiova Fotbal Club), Matei Ilie (CFR Cluj), Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);
  • MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Ştefan Pănoiu (FC Rapid 1923), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Aurelian Ciuciulete (Unirea Dej), Constantin Grameni (Farul Constanța), Luca Mihai (CFR Cluj), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Rareș Ilie (Lausanne / Elveția), Octavian Popescu (FCSB);
  • ATACANȚI: Adrian Mazilu (Farul Constanța), Filip Ilie (Universitatea Cluj), Rareș Burnete (Lecce / Italia).
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris. Echipele de start 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și