Închide meniul

Gigi Becali a făcut anunţul aşteptat de fani, după Botoşani – FCSB 0-1: „Nu se poate aşa”

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2023, 12:46

Reclamă
Gigi Becali a făcut anunţul aşteptat de fani, după Botoşani – FCSB 0-1: „Nu se poate aşa

Gigi Becali a făcut anunţul aşteptat de fani, după Botoşani - FCSB 0-1

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă - Hepta

Gigi Becali a făcut anunţul aşteptat de fani, după Botoşani – FCSB 0-1. În pauza de iarnă, roş-albaştrii vor transfera un atacant care să îi facă concurenţă lui Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul cotat la 2.5 milioane de euro a marcat doar 4 goluri în primele 15 meciuri disputate în acest sezon. Pe de altă parte, alt jucător a devenit favoritul lui Gigi: Adrian Şut, fotbalistul fără care nu vede primul 11.

Gigi Becali a făcut anunţul aşteptat de fani, după Botoşani – FCSB 0-1

„Atacul e cel mai bun, dar trebuie să luăm neapărat un atacant. În iarnă, 100% iau un atacant. Nu se poate aşa, 1-0 nu se poate. Ai şapte ocazii şi dai un gol.

Şut e numărul unu al echipei. Nu mă interesează că nu l-a chemat. El are naţionala lui. Cel mai important jucător al nostru. Fără Coman poţi să joci, fără Olaru, poţi să joci. Fără Şut, nu poţi să joci”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali râde de „perla” Octavian Popescu

Gigi Becali râde de Octavian Popescu, jucător pe care în anii trecuţi susţinea că va încasa zeci de milioane de euro.

Reclamă

„Poţi să spui de Tavi că e individualist. El nu dribleazp, el o pierde, el o dă la adversar. Nu mai merge fotbalul cu floricele. Nu mai merge aşa. Se pasează la doi metri, dai pasă la prietenul tău de muncă.

Dai pasă din prima, ţac-ţac. Ce face Coman e altceva. El când e în 16 metri, în careu, driblează, e altceva. Scoţi un penalty. Nu pot să zic că sunt individualişti.

Se întâmplă ca jucătorii să aibă mai mare încredere în ei. Dacă Olaru are încredere că dă gol, dă la poartă. Normal era gol şi la Băluţă, a apărat portarul din greşeală”, a spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi Popescu nu are un debut strălucit de sezon. În cele 15 meciuri disputate, el a marcat trei goluri şi şi-a trecut în cont şi două pase decisive.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 1-0. Funsho a dat lovitura! Andrei Vlad a comis o gafă uriaşă 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 1-2, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! Gol superb Taison! Răzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, acum în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și