Închide meniul

Gigi Becali a făcut anunţul aşteptat de fani, după Botoşani – FCSB 0-1: „Nu se poate aşa”

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2023, 12:46

Reclamă
Gigi Becali a făcut anunţul aşteptat de fani, după Botoşani – FCSB 0-1: „Nu se poate aşa

Gigi Becali a făcut anunţul aşteptat de fani, după Botoşani - FCSB 0-1

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă - Hepta

Gigi Becali a făcut anunţul aşteptat de fani, după Botoşani – FCSB 0-1. În pauza de iarnă, roş-albaştrii vor transfera un atacant care să îi facă concurenţă lui Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul cotat la 2.5 milioane de euro a marcat doar 4 goluri în primele 15 meciuri disputate în acest sezon. Pe de altă parte, alt jucător a devenit favoritul lui Gigi: Adrian Şut, fotbalistul fără care nu vede primul 11.

Gigi Becali a făcut anunţul aşteptat de fani, după Botoşani – FCSB 0-1

„Atacul e cel mai bun, dar trebuie să luăm neapărat un atacant. În iarnă, 100% iau un atacant. Nu se poate aşa, 1-0 nu se poate. Ai şapte ocazii şi dai un gol.

Şut e numărul unu al echipei. Nu mă interesează că nu l-a chemat. El are naţionala lui. Cel mai important jucător al nostru. Fără Coman poţi să joci, fără Olaru, poţi să joci. Fără Şut, nu poţi să joci”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali râde de „perla” Octavian Popescu

Gigi Becali râde de Octavian Popescu, jucător pe care în anii trecuţi susţinea că va încasa zeci de milioane de euro.

Reclamă

„Poţi să spui de Tavi că e individualist. El nu dribleazp, el o pierde, el o dă la adversar. Nu mai merge fotbalul cu floricele. Nu mai merge aşa. Se pasează la doi metri, dai pasă la prietenul tău de muncă.

Dai pasă din prima, ţac-ţac. Ce face Coman e altceva. El când e în 16 metri, în careu, driblează, e altceva. Scoţi un penalty. Nu pot să zic că sunt individualişti.

Se întâmplă ca jucătorii să aibă mai mare încredere în ei. Dacă Olaru are încredere că dă gol, dă la poartă. Normal era gol şi la Băluţă, a apărat portarul din greşeală”, a spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi Popescu nu are un debut strălucit de sezon. În cele 15 meciuri disputate, el a marcat trei goluri şi şi-a trecut în cont şi două pase decisive.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și