Închide meniul

Gică Hagi a anunţat cine îi va lua locul lui Adrian Mazilu la Farul: „Are apucături de număr 10!”

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2023, 8:50

Reclamă
Gică Hagi a anunţat cine îi va lua locul lui Adrian Mazilu la Farul: „Are apucături de număr 10!

Gică Hagi a anunţat cine îi va lua locul lui Adrian Mazilu la Farul

Gică Hagi, în timpul unui meci al Farului/ Profimedia

Gică Hagi a anunţat cine îi va lua locul lui Adrian Mazilu la Farul. „Regele” a dezvăluit că are mare încredere în potenţialul lui Narek Grigoryan, jucător transferat de la Urartu, la începutul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Narek Grigoryan a fost adus de campioană de la fosta adversară din preliminariile Conference League. Armeanul joacă pe poziţia de atacant şi are 22 de ani.

Gică Hagi a anunţat cine îi va lua locul lui Adrian Mazilu la Farul

Gică Hagi a mărturisit că Narek Grigoryan nu a evoluat în victoria cu Oţelul, din cauza unei probleme medicale. Managerul campioanei a declarat că are mare încredere în calităţile armeanului, despre care susţine că are „apucături de număr 10”.

De asemenea, Hagi a declarat că l-a transferat pe Grigoryan la începutul sezonului ţinând cont şi de faptul că Adrian Mazilu va părăsi echipa în iarnă, acesta urmând să se transfere la Brighton, în Premier League.

„Grigoryan, da. Clar că e o schimbare mică la el, încercăm să stăm cu toții lângă el să facem. A avut la meciul acesta, nu l-am folosit pentru că a simțit o contractură musculară. El cel mai bine se simte atacant lateral dreapta.

Reclamă

Apucături de număr 10, atacant, nouă ne place foarte mult. L-am luat pentru că Mazilu pleacă în iarnă, trebuia să fim acoperiți. Ne place foarte mult, e tânăr și vrem să îl aducem în naționala țării sale.

Să ajungă să joace un fotbal foarte bun. L-am văzut live contra noastră și e un jucător foarte interesant. E un jucător foarte interesant. Mai trebuie să lucram cu el să fie mai vertical”, a declarat Gică Hagi, conform fanatik.ro.

Grigoryan a bifat patru meciuri la Farul, de la transferul său de la Urartu, evoluând în duelurile cu Sepsi, Voluntari, FCSB şi FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a spus care este, de fapt, bugetul Farului

Gică Hagi a spus care este, de fapt, bugetul Farului. La mijlocul lunii iulie „Regele” susţinea că Farul are un buget de doar 3 milioane de euro.

“Nu suntem cei mai buni din România pentru că bugetul nu este. La conducători, avem conducători foarte buni, avem președinte, avem vicepreședinte, toți sunt foști fotbaliști.

Încercăm să facem față, vom vedea, ușor ușor să mărim aceste venituri ale clubului care să fie bine pentru club să ne putem bate de la egal la egal cu orice club din România, dacă putem, dacă nu…

Bugetul este la fel ca în anii precedenți, noi nu putem să schimbăm. Noi o luăm în fiecare an, ne clădim, o luăm de la zero, nu putem, niciun leu în plus. Bugetul e în jur de 6 milioane”, a declarat Gică Hagi pentru fanatik.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:00 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-1, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! La acest rezultat, Răzvan Lucescu e campion în Grecia! 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! Vezi toate știrile
Citește și