Închide meniul

Radu Drăguşin poate prinde transferul carierei! Anunţul lui Florin Manea: „E pe lista Barcelonei!”

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2023, 13:16

Reclamă
Radu Drăguşin poate prinde transferul carierei! Anunţul lui Florin Manea: „E pe lista Barcelonei!

Radu Drăguşin poate prinde transferul carierei

Radu Drăguşin, după ce a marcat un gol pentru Genoa / Profimedia Images

Radu Drăguşin poate prinde transferul carierei! Florin Manea, impresarul fundaşului român, a dezvăluit că acesta se află pe lista Barcelonei, după prestaţiile solide din acest sezon, de la Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost convocat şi de Edi Iordănescu, pentru „dubla” cu Andorra şi Belarus. Meciul cu Belarus va fi joi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Radu Drăguşin poate prinde transferul carierei! Anunţul lui Florin Manea

Florin Manea a dezvăluit că Radu Drăguşin este la mare căutare. Impresarul susţine că fundaşul român a ajuns chiar în atenţia celor de la Barcelona, catalanii luând în calcul un eventual transfer al stopperului.

Manea a mai mărturisit că a fost sunat de un agent din Spania, care i-a comunicat interesul Barcelonei pentru Radu Drăguşin. Impresarul susţine că o eventuală ofertă din partea catalanilor ar fi de nerefuzat pentru internaţionalul român.

Am fost sunat de un cunoscut agent din Spania. Drăgușin, din ceea ce mi s-a transmis, se află pe lista Barcelonei. L-au urmărit și îl urmăresc în continuare.

Reclamă

Momentan, însă, nu am avut contact cu cineva din conducerea celor de la Barca. El poate juca oriunde, chiar dacă este de atâția ani în Italia. Sunt, deocamdată, zvonuri, dar dacă sună Real sau Barca nu poți să refuzi„, a declarat Florin Manea, conform iamsport.ro.

Radu Drăguşin a fost transferat definitiv de Genoa de la Juventus, la începutul sezonului. În această stagiune, fundaşul central a bifat toate meciurile echipei sale, din Serie A, şi a avut evoluţii extrem de apreciate.

Viorel Moldovan, despre Radu Drăguşin: „E cu 10 clase peste Gvardiol!”

Viorel Moldovan a anunțat care e românul ”cu 10 clase peste Gvardiol”. Fostul atacant al naționalei României susține că Radu Drăgușin îl depășește la toate capitolele pe fundașul lui Manchester City, mai puțin la cel al cotei.

Reclamă 4 / 0/3

Drăgușin e cotat la 8 milioane de euro, în timp ce croatul pentru care campioana din Premier League a plătit 90 de milioane de euro are o cotă de 75 de milioane de euro.

Chiar și așa, Moldovan crede că Drăgușin s-a impus deja ca un lider la Genoa, în contextul în care Josko Gvardiol nu s-a adaptat încă la nivelul de viteză și forță din Premier League.

”Drăguşin e 10 clase peste Gvardiol în momentul de faţă! Eu aşa văd. Îl foloseşte şi fundaş stânga (n.r.- pe Gvardiol). Cu ce e mai bun Gvardiol decât Drăguşin?

Atât! (n.r.- că e dintr-o piaţă croată mult mai puternică decât cea românească). A ajuns să fie element principal la Genoa şi să ţină apărarea în spate!”, a spus Moldovan, citat de primasport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și