Închide meniul

Radu Drăguşin poate prinde transferul carierei! Anunţul lui Florin Manea: „E pe lista Barcelonei!”

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2023, 13:16

Reclamă
Radu Drăguşin poate prinde transferul carierei! Anunţul lui Florin Manea: „E pe lista Barcelonei!

Radu Drăguşin poate prinde transferul carierei

Radu Drăguşin, după ce a marcat un gol pentru Genoa / Profimedia Images

Radu Drăguşin poate prinde transferul carierei! Florin Manea, impresarul fundaşului român, a dezvăluit că acesta se află pe lista Barcelonei, după prestaţiile solide din acest sezon, de la Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost convocat şi de Edi Iordănescu, pentru „dubla” cu Andorra şi Belarus. Meciul cu Belarus va fi joi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Radu Drăguşin poate prinde transferul carierei! Anunţul lui Florin Manea

Florin Manea a dezvăluit că Radu Drăguşin este la mare căutare. Impresarul susţine că fundaşul român a ajuns chiar în atenţia celor de la Barcelona, catalanii luând în calcul un eventual transfer al stopperului.

Manea a mai mărturisit că a fost sunat de un agent din Spania, care i-a comunicat interesul Barcelonei pentru Radu Drăguşin. Impresarul susţine că o eventuală ofertă din partea catalanilor ar fi de nerefuzat pentru internaţionalul român.

Am fost sunat de un cunoscut agent din Spania. Drăgușin, din ceea ce mi s-a transmis, se află pe lista Barcelonei. L-au urmărit și îl urmăresc în continuare.

Reclamă

Momentan, însă, nu am avut contact cu cineva din conducerea celor de la Barca. El poate juca oriunde, chiar dacă este de atâția ani în Italia. Sunt, deocamdată, zvonuri, dar dacă sună Real sau Barca nu poți să refuzi„, a declarat Florin Manea, conform iamsport.ro.

Radu Drăguşin a fost transferat definitiv de Genoa de la Juventus, la începutul sezonului. În această stagiune, fundaşul central a bifat toate meciurile echipei sale, din Serie A, şi a avut evoluţii extrem de apreciate.

Viorel Moldovan, despre Radu Drăguşin: „E cu 10 clase peste Gvardiol!”

Viorel Moldovan a anunțat care e românul ”cu 10 clase peste Gvardiol”. Fostul atacant al naționalei României susține că Radu Drăgușin îl depășește la toate capitolele pe fundașul lui Manchester City, mai puțin la cel al cotei.

Reclamă 4 / 0/3

Drăgușin e cotat la 8 milioane de euro, în timp ce croatul pentru care campioana din Premier League a plătit 90 de milioane de euro are o cotă de 75 de milioane de euro.

Chiar și așa, Moldovan crede că Drăgușin s-a impus deja ca un lider la Genoa, în contextul în care Josko Gvardiol nu s-a adaptat încă la nivelul de viteză și forță din Premier League.

”Drăguşin e 10 clase peste Gvardiol în momentul de faţă! Eu aşa văd. Îl foloseşte şi fundaş stânga (n.r.- pe Gvardiol). Cu ce e mai bun Gvardiol decât Drăguşin?

Atât! (n.r.- că e dintr-o piaţă croată mult mai puternică decât cea românească). A ajuns să fie element principal la Genoa şi să ţină apărarea în spate!”, a spus Moldovan, citat de primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și