Închide meniul
Foto

Valentin Mihăilă a cedat nervos şi şi-a rupt tricoul după fluierul final! Imagini uluitoare cu jucătorul naţionalei

Bogdan Stănescu Publicat: 13 octombrie 2023, 9:37

Reclamă
Valentin Mihăilă a cedat nervos şi şi-a rupt tricoul după fluierul final! Imagini uluitoare cu jucătorul naţionalei

Valentin Mihăilă a cedat nervos şi şi-a rupt tricoul după fluierul final!

Valentin Mihăilă, cu tricoul rupt după fluierul final al meciului cu Belarus / AntenaSport

Valentin Mihăilă a cedat nervos şi şi-a rupt tricoul după fluierul final! Introdus pe teren de Edi Iordănescu în minutul 84, în locul lui Nicolae Stanciu, Valentin Mihăilă nu a mai reuşit să fie eroul naţionalei, ca în meciul cu Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belarus – România s-a încheiat 0-0 şi naţionala a ratat o şansă uriaşă de a urca pe primul loc în grupa I de calificare la EURO 2024. Urmează meciul cu Andorra de duminică, de la ora 21:45.

Valentin Mihăilă a cedat nervos şi şi-a rupt tricoul după fluierul final!

Imaginile pe care vi le prezentăm în exclusivitate îl arată pe Valentin Mihăilă cu tricoul rupt după ce arbitrul a fluierat sfârşitul partidei.

Şi Denis Drăguş s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în lacrimi la meciul cu Belarus, după ce naţionala nu a reuşit să înscrie şi să obţină victoria.

Naţionala a controlat autoritar partida disputată la Budapesta, dar nu a reuşit să găsească drumul către golul izbăvitor. Astfel, tricolorii rămân pe locul 2 în grupă, dar ar putea ajunge la mâna rezultatelor pentru a obţine calificarea la EURO 2024.

Reclamă

Ilie Dumitrescu şi Florin Prunea l-au criticat pe Edi Iordănescu după Belarus – România 0-0: „Cum să schimbi amândoi atacanţii?”

Ilie Dumitrescu şi Florin Prunea l-au criticat pe Edi Iordănescu după Belarus – România 0-0. Ambii au punctat că schimbările nu au adus nimic bun în jocul României.

Florin Prunea a subliniat că Edi Iordănescu nu ar fi trebuit să schimbe ambii atacanţi cu o echipă atât de slabă.

Noi am avut un singur șut pe poartă în repriza a doua împotriva celei mai slabe echipe din grupă, că e mai slabă decât Andorra. Dacă ei au trei fundași centrali, noi cum să schimbăm amândoi atacanții, și Alibec, și Drăguș?

Reclamă 4 / 0/3

Cei de pe bancă nu au adus nimic. Zero! Schimbările au fost făcute foarte târziu și anapoda. Să schimbi amândoi atacanții mi se pare prea mult, împotriva unui adversar foarte slab”, a spus Florin Prunea pentru digisport.ro.

În prima repriză, am avut situații de gol. Situația lui Stanciu, foarte mare ocazie, aia e ocazie mare. Prima repriză a fost bună. Cred că pe fondul ăsta, în care au fost spațiile mai mari. În repriza a doua, adversarul schimbă în 5-3-2. Edi Iordănescu a mutat în minutul 61, dar a mutat post pe post. Cred că aici trebuia să riște. A riscat din minutul 72. Din minutul 61 trebuia să facă lucrul ăsta. Mutarea ofensivă a venit în minutul 77, Screciu cu Olaru. Foarte târziu au fost acele mutări ofensive.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere 11:59 VIDEO„Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului Vezi toate știrile
Citește și