Închide meniul
Video

Denis Drăguș, în lacrimi după Belarus – România 0-0: „E greu de digerat”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 octombrie 2023, 0:16

Denis Drăguș, în lacrimi după Belarus - România 0-0

Denis Drăguș, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Denis Drăguș, în lacrimi după Belarus – România 0-0. Jucătorul de la echipa lui Marius Șumudică a fost extrem de dezamăgit după remiza albă de la Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Belarus și România a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Pentru prima reprezentativă urmează acum duelul cu Andora, care se joacă duminică, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București.

Denis Drăguș, în lacrimi după Belarus – România 0-0. Ce a spus despre prestația „tricolorilor”

Atacantul celor de la Gaziantep a vorbit despre rezultatul înregistrat de către „tricolori” la Budapesta. Acesta s-a declarat dezamăgit de jocul echipei naționale și a dezvăluit că a lăcrimat, pe banca de rezerve, la finalul partidei care putea duce România pe primul loc în grupa de calificare la Campionatul European din 2024.

„(Reporter: Te-am văzut pe bancă cu lacrimi în ochi) Da, e un pic greu de digerat faptul că nu am putut să luăm cele trei puncte. Am controlat jocul de la un capăt la altul, ne-a lipsit acel mic detaliu care să facă diferenţa. Cred că trebuie să ne revenim repede, mai avem meciuri de jucat. Se pot întâmpla multe lucruri în grupa asta, nu e nimic jucat dinainte. Trebuie să mergem înainte, pozitivi, să luptăm până la capăt.

Cred că o echipă care trage de timp din minutul 1, se apără foarte bine… acel ultim mic detaliu de la finalizare ne-a lipsit. Trebuie să fim mai încrezători, să avem încredere că putem să înscrie, să luăm puncte, să câştigăm meciuri.

Reclamă

Mă bucur că am jucat, îmi pare rău că nu am putut să ajut să luăm cele 3 puncte azi. Mereu e unic să reprezinţi ţara, sper ca în meciurile următoare să câştigăm, să pot să ajut echipa prin goluri, prin pase şi să luăm puncte în următoarele meciuri.

E un grup unit, cu multă calitate. De asta zic, trebuie să avem doar încredere. Mă uit la băieţi, toţi fac diferenţa la echipele de club, toţi joacă şi o fac foarte bine. Dar cred că aşa trebuie să fie, să ne chinuim până la final”, a declarat Denis Drăguş în exclusivitate pentru AS.ro.

Gică Popescu, concluzie tranșantă după Belarus – România 0-0

„Din păcate nu am reușit să câștigăm, am pierdut 2 puncte în urma unui joc în care am încercat să atacăm. Am avut ocazii prin Alibec, Stanciu. Am mai avut încă două situații, după care echipa noastră s-a stins în prima repriză. A doua repriză am început-o bine, însă senzația pe care am avut-o este că toate aceste situații le facem după ureche. Aceste mișcări ale jucătorilor de bandă care aglomerează zona centrală fără o mișcare în profunzime. Este unul dintre lucrurile proaste pe care le au jucătorii noștri. Nu joacă pentru ceilalți.

Reclamă 4 / 0/3

Este un joc modest, chiar dacă am avut posesia, ne-am creat situații, nu foarte clare, dar în afară de atacul lui Stanciu din minutul 10 nu am avut ocazii prea mari.

Senzația pe care o am eu este că toate ocaziile pe care le facem vin în urma calității individuale a jucătorilor. Nu avem o idee de joc, totul este lăsat la îndemâna jucătorilor. Nu văd ceva colectiv, totul este în urma abilităților jucătorilor din compartimentul ofensiv, chiar dacă au calitate, totul este individual. Ar trebui să avem o idee comună, de cum să atacăm.

Nu ne-a împiedicat gazonul, am ajuns de foarte multe ori în preajma careului de 16 metri, dar totul era haotic, fără să avem ceva gândiri care să pună în evidență jucătorii noștri. Am trimis de foarte multe ori balonul din părțile laterale în careu fără să avem un jucător cu calități în jocul aerian”, a spus expertul Antena 1, după Belarus – România 0-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și