Închide meniul

O nouă lovitură pentru Dănuţ Lupu, după ce a ajuns la închisoare! Ce se întâmplă cu fostul internaţional

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2023, 14:50

Reclamă
O nouă lovitură pentru Dănuţ Lupu, după ce a ajuns la închisoare! Ce se întâmplă cu fostul internaţional

Dănuţ Lupu s-a prăbuşit emoţional la Penitenciarul Rahova

Dănuţ Lupu, în timpul unui interviu/ Captură Digi Sport

O nouă lovitură încasată de Dănuţ Lupu, după ce a ajuns la închisoare. Fostul internaţional nu îşi va putea ispăşi pedeapsa în regim deschis, în ciuda faptului că Gigi Becali s-a arătat dispus să-l angajeze la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu a ajuns la Penitenciarul Rahova duminică, după ce a primit o pedeapsă cu executare, ca urmare a faptului că a condus fără permis. Fostul internaţional a fost condamnat la şapte luni şi zece zile, însă va sta după gratii aproximativ trei luni.

O nouă lovitură pentru Dănuţ Lupu, după ce a ajuns la închisoare

Conform gândul.ro, Dănuţ Lupu nu îşi va putea ispăşi pedeapsa în regism deschis, la Penitenciarul Jilava. Asta după ce fostul internaţional nu s-a predat în ziua în care a primit pedeapsa, ci aproape o săptămână mai târziu.

Dănuţ Lupu se afla în Dubai, în momentul în care a aflat că va ajunge după gratii. Acesta a revenit în ţară şase zile mai târziu, timp în care a fost dat în urmărire generală de către Poliţia Capitalei.

Astfel, conform sursei citate mai sus, Lupu nu este considerat un deţinut de încredere, şi nu va putea beneficia de un regim deschis. După ce a ajuns la Penitenciar, fostul internaţional a intrat în carantină pentru 21 de ani, iar după ce această perioadă va trece, o comisie va stabili ce regim va avea, pe perioada detenţiei.

Reclamă

Cel mai probabil, Dănuţ Lupu îşi va ispăşi pedeapsa în regim semideschis, şi va putea munci în interiorul închisorii. Comisia s-ar putea întruni din nou în cazul în care Lupu va dori să muncească pe timp de zi într-un alt loc, şi va stabili dacă fostul internaţional va primi acest drept.

Gigi Becali, dispus să-l angajeze pe Dănuţ Lupu la FCSB

Gigi Becali a anunţat că vrea să îl angajeze pe Dănuţ Lupu la FCSB şi că va întocmi formalităţile necesare pentru a-l scoate, pe timpul zilei, din închisoare.

„El a fost fotbalist la Dinamo şi ai văzut că Miliţia s-a debarasat. Eu acum îi trimit hârtie. I-a dat 7 luni, face 3 luni jumătate în regim deschis. Fac hârtie că vreau să angajez de la dumneavoastră, de la penitenciar, un deţinut, fost fotbalist, mijlocaş bun, dădea pase bune, care a fost o echipă care a câştigat campionatul… semnalmentele lui, că altfel nu ţi-l dă. Trimit o maşină, îl ia pe Lupu dimineaţă la ora 7, îl duce la mine acolo la Berceni. (Reporter: Şi ce să facă acolo?) Taie frunză la câini, ce să facă?

Reclamă 4 / 0/3

La o glorie a ta să desfaci contractul de muncă, în loc să îl ajuţi? Lupu a condus şi el fără carnet… va sta 3 luni jumătate, poate 4. Poate să câştige câteva zile, cam 5-6 zile dacă îi fac regim mai mult, să muncească 10 ore. Poate să scrie şi o carte, pentru că cu cărţile mai mege. Se poate, poţi să faci doar 2 cărţi pe an. Nu îţi mai dă 30 de zile, îţi dă numai 20 şi ceva de zile. Lasă că le ştiu eu pe astea„, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:38 „Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!” 23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei Vezi toate știrile
Citește și