Închide meniul

O nouă lovitură pentru Dănuţ Lupu, după ce a ajuns la închisoare! Ce se întâmplă cu fostul internaţional

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2023, 14:50

O nouă lovitură pentru Dănuţ Lupu, după ce a ajuns la închisoare! Ce se întâmplă cu fostul internaţional

Dănuţ Lupu s-a prăbuşit emoţional la Penitenciarul Rahova

Dănuţ Lupu, în timpul unui interviu/ Captură Digi Sport

O nouă lovitură încasată de Dănuţ Lupu, după ce a ajuns la închisoare. Fostul internaţional nu îşi va putea ispăşi pedeapsa în regim deschis, în ciuda faptului că Gigi Becali s-a arătat dispus să-l angajeze la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu a ajuns la Penitenciarul Rahova duminică, după ce a primit o pedeapsă cu executare, ca urmare a faptului că a condus fără permis. Fostul internaţional a fost condamnat la şapte luni şi zece zile, însă va sta după gratii aproximativ trei luni.

O nouă lovitură pentru Dănuţ Lupu, după ce a ajuns la închisoare

Conform gândul.ro, Dănuţ Lupu nu îşi va putea ispăşi pedeapsa în regism deschis, la Penitenciarul Jilava. Asta după ce fostul internaţional nu s-a predat în ziua în care a primit pedeapsa, ci aproape o săptămână mai târziu.

Dănuţ Lupu se afla în Dubai, în momentul în care a aflat că va ajunge după gratii. Acesta a revenit în ţară şase zile mai târziu, timp în care a fost dat în urmărire generală de către Poliţia Capitalei.

Astfel, conform sursei citate mai sus, Lupu nu este considerat un deţinut de încredere, şi nu va putea beneficia de un regim deschis. După ce a ajuns la Penitenciar, fostul internaţional a intrat în carantină pentru 21 de ani, iar după ce această perioadă va trece, o comisie va stabili ce regim va avea, pe perioada detenţiei.

Reclamă

Cel mai probabil, Dănuţ Lupu îşi va ispăşi pedeapsa în regim semideschis, şi va putea munci în interiorul închisorii. Comisia s-ar putea întruni din nou în cazul în care Lupu va dori să muncească pe timp de zi într-un alt loc, şi va stabili dacă fostul internaţional va primi acest drept.

Gigi Becali, dispus să-l angajeze pe Dănuţ Lupu la FCSB

Gigi Becali a anunţat că vrea să îl angajeze pe Dănuţ Lupu la FCSB şi că va întocmi formalităţile necesare pentru a-l scoate, pe timpul zilei, din închisoare.

„El a fost fotbalist la Dinamo şi ai văzut că Miliţia s-a debarasat. Eu acum îi trimit hârtie. I-a dat 7 luni, face 3 luni jumătate în regim deschis. Fac hârtie că vreau să angajez de la dumneavoastră, de la penitenciar, un deţinut, fost fotbalist, mijlocaş bun, dădea pase bune, care a fost o echipă care a câştigat campionatul… semnalmentele lui, că altfel nu ţi-l dă. Trimit o maşină, îl ia pe Lupu dimineaţă la ora 7, îl duce la mine acolo la Berceni. (Reporter: Şi ce să facă acolo?) Taie frunză la câini, ce să facă?

Reclamă 4 / 0/3

La o glorie a ta să desfaci contractul de muncă, în loc să îl ajuţi? Lupu a condus şi el fără carnet… va sta 3 luni jumătate, poate 4. Poate să câştige câteva zile, cam 5-6 zile dacă îi fac regim mai mult, să muncească 10 ore. Poate să scrie şi o carte, pentru că cu cărţile mai mege. Se poate, poţi să faci doar 2 cărţi pe an. Nu îţi mai dă 30 de zile, îţi dă numai 20 şi ceva de zile. Lasă că le ştiu eu pe astea„, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și