Închide meniul

ANAD ar fi putut s-o salveze pe Simona Halep. Dezvăluiri de ultim moment: „Nu a sunat niciodată să întrebe”

Dan Roșu Publicat: 15 octombrie 2023, 8:44

Reclamă
ANAD ar fi putut s-o salveze pe Simona Halep. Dezvăluiri de ultim moment: „Nu a sunat niciodată să întrebe

ANAD ar fi putut s-o salveze pe Simona Halep

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

ANAD ar fi putut s-o salveze de la suspendarea de patru ani pe Simona Halep, dacă românca ar fi avut o relaţie cu forul. Cristi Balaj, fost preşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, a susţinut că sportiva de 32 de ani nu a sunat niciodată să întrebe lucruri legate de suplimentele consumate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balaj susţine că Simona ar fi putut evita folosirea de substanţe interzise care a dus-o la o suspendare de patru ani, care, cel mai probabil, îi va încheia cariera.

ANAD ar fi putut s-o salveze pe Simona Halep

„Sunt convins că dacă Simona Halep ar putea să dea timpul înapoi, nu ar avea aceeaşi încredere în staff-ul ei. Şi altfel ar fi comunicat cu cei de la ANAD, care erau mai mult decât fericiţi să îi ofere orice fel de informaţie.

Niciodată nu a sunat să întrebe. Cât timp am fost eu, niciodată. La un moment dat, cineva din staff-ul ei m-a întrebat de nişte produse naturale dacă poate să le ia şi l-am îndrumat spre doamna director.

Rapid, i-a dat informaţiile şi asta a fost. Persoana respectivă nu mai era în staff-ul ei. Nu era obligată să facă asta. Era în favoarea ei, dar nu era obligatoriu. Din păcate, WADA, nu acordă clemenţă pentru sportivii care au fost educaţi din punct de vedere anti-doping.

Reclamă

Mai ales, sportivii din discipline individuale cu premii mari, la tenis vorbim de cel puţin 20 de testări într-un an uneori, aceştia au legătură constant cu tot ce înseamnă anti-doping şi WADA nu acceptă paşi greşiţi la sportivii la final de carieră, consideraţi că au fost pregătiţi în repetate rânduri.

Nu acceptă paşi greşiţi. Simona probabil nu a colaborat mai des cu cei de la ANAD pentru că a avut persoane în staff-ul ei care au avut legături cu alte Agenţii anti-doping sau specialişti din lumea anti-dopingului şi sunt convins că studiau lipsa substanţelor interzise.

Cei de la ANAD ar fi fost fericiţi să sprijine şi să îi dea informaţii. I-ar fi transmis, atenţie mare la suplimentele alimentare pentru că WADA recomandă sportivilor să nu consume suplimente alimentare decât dacă s-au convins că lotul din acel supliment alimentar nu este contaminat”, a spus Balaj, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac, anunţ despre viitorul Simonei Halep

Ion Ţiriac a făcut un anunţ teribil despre viitorul Simonei Halep, după ce campioana noastră a fost suspendată patru ani din circuitul profesionist.

Simo nu a mai jucat tenis de mai mult de un an, iar magnatul român susţine că, după 30 de ani, o asemenea pauză aduce după ea alţi patru ani de luptă pentru a reveni la forma iniţială. În cazul dublei campioane de Grand Slam, ar însemna că ar atinge din nou jocul cu care ne-a obişnuit la 35 de ani.

„Un sportiv care un an de zile e afară, mai are nevoie de patru ani să revină la forma pe care o avea, să revină înapoi, la vârsta asta. O să fie extraordinar de greu pentru ea, chiar dacă mâine dimineaţă începe să se antreneze full şi să joace turnee.

Să sperăm! E un sportiv care ne-a dat Wimbledon, care ne-a dat numărul unu în lume într-un mare sport, nu într-un sport minor”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și