Închide meniul

ANAD ar fi putut s-o salveze pe Simona Halep. Dezvăluiri de ultim moment: „Nu a sunat niciodată să întrebe”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 octombrie 2023, 8:44

ANAD ar fi putut s-o salveze pe Simona Halep. Dezvăluiri de ultim moment: „Nu a sunat niciodată să întrebe

ANAD ar fi putut s-o salveze pe Simona Halep

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

ANAD ar fi putut s-o salveze de la suspendarea de patru ani pe Simona Halep, dacă românca ar fi avut o relaţie cu forul. Cristi Balaj, fost preşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, a susţinut că sportiva de 32 de ani nu a sunat niciodată să întrebe lucruri legate de suplimentele consumate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balaj susţine că Simona ar fi putut evita folosirea de substanţe interzise care a dus-o la o suspendare de patru ani, care, cel mai probabil, îi va încheia cariera.

ANAD ar fi putut s-o salveze pe Simona Halep

„Sunt convins că dacă Simona Halep ar putea să dea timpul înapoi, nu ar avea aceeaşi încredere în staff-ul ei. Şi altfel ar fi comunicat cu cei de la ANAD, care erau mai mult decât fericiţi să îi ofere orice fel de informaţie.

Niciodată nu a sunat să întrebe. Cât timp am fost eu, niciodată. La un moment dat, cineva din staff-ul ei m-a întrebat de nişte produse naturale dacă poate să le ia şi l-am îndrumat spre doamna director.

Rapid, i-a dat informaţiile şi asta a fost. Persoana respectivă nu mai era în staff-ul ei. Nu era obligată să facă asta. Era în favoarea ei, dar nu era obligatoriu. Din păcate, WADA, nu acordă clemenţă pentru sportivii care au fost educaţi din punct de vedere anti-doping.

Reclamă

Mai ales, sportivii din discipline individuale cu premii mari, la tenis vorbim de cel puţin 20 de testări într-un an uneori, aceştia au legătură constant cu tot ce înseamnă anti-doping şi WADA nu acceptă paşi greşiţi la sportivii la final de carieră, consideraţi că au fost pregătiţi în repetate rânduri.

Nu acceptă paşi greşiţi. Simona probabil nu a colaborat mai des cu cei de la ANAD pentru că a avut persoane în staff-ul ei care au avut legături cu alte Agenţii anti-doping sau specialişti din lumea anti-dopingului şi sunt convins că studiau lipsa substanţelor interzise.

Cei de la ANAD ar fi fost fericiţi să sprijine şi să îi dea informaţii. I-ar fi transmis, atenţie mare la suplimentele alimentare pentru că WADA recomandă sportivilor să nu consume suplimente alimentare decât dacă s-au convins că lotul din acel supliment alimentar nu este contaminat”, a spus Balaj, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac, anunţ despre viitorul Simonei Halep

Ion Ţiriac a făcut un anunţ teribil despre viitorul Simonei Halep, după ce campioana noastră a fost suspendată patru ani din circuitul profesionist.

Simo nu a mai jucat tenis de mai mult de un an, iar magnatul român susţine că, după 30 de ani, o asemenea pauză aduce după ea alţi patru ani de luptă pentru a reveni la forma iniţială. În cazul dublei campioane de Grand Slam, ar însemna că ar atinge din nou jocul cu care ne-a obişnuit la 35 de ani.

„Un sportiv care un an de zile e afară, mai are nevoie de patru ani să revină la forma pe care o avea, să revină înapoi, la vârsta asta. O să fie extraordinar de greu pentru ea, chiar dacă mâine dimineaţă începe să se antreneze full şi să joace turnee.

Să sperăm! E un sportiv care ne-a dat Wimbledon, care ne-a dat numărul unu în lume într-un mare sport, nu într-un sport minor”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și