Închide meniul
EXCLUSIV

Ion Ţiriac, anunţ teribil despre viitorul Simonei Halep, după suspendarea primită

Dan Roșu Publicat: 6 octombrie 2023, 12:04

Reclamă
Ion Ţiriac, anunţ teribil despre viitorul Simonei Halep, după suspendarea primită

Ion Ţiriac, anunţ teribil despre viitorul Simonei Halep

Simona Halep, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, în cadrul unui eveniment - Hepta

Ion Ţiriac a făcut un anunţ teribil despre viitorul Simonei Halep, după ce campioana noastră a fost suspendată patru ani din circuitul profesionist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simo nu a mai jucat tenis de mai mult de un an, iar magnatul român susţine că, după 30 de ani, o asemenea pauză aduce după ea alţi patru ani de luptă pentru a reveni la forma iniţială. În cazul dublei campioane de Grand Slam, ar însemna că ar atinge din nou jocul cu care ne-a obişnuit la 36 de ani.

Ion Ţiriac, anunţ teribil despre viitorul Simonei Halep

Practic, dacă Ţiriac susţine că, dacă Simona nu va avea succes la TAS, îşi va încheia cariera în urma pedepsei.

„Un sportiv care un an de zile e afară, mai are nevoie de patru ani să revină la forma pe care o avea, să revină înapoi, la vârsta asta. O să fie extraordinar de greu pentru ea, chiar dacă mâine dimineaţă începe să se antreneze full şi să joace turnee.

Să sperăm! E un sportiv care ne-a dat Wimbledon, care ne-a dat numărul unu în lume într-un mare sport, nu într-un sport minor”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ion Ţiriac, despre momentul în care Serena Williams a fost umilită de Simona Halep

Ion Ţiriac a vorbit şi despre momentul de la Wimbledon 2019, în care Simona Halep a „spulberat-o” pe Serena Williams, în finală, 6-2, 6-2, în doar 56 de minute.

„Atenţie, fata asta e câştigătoare de Wimbledon, nu câştigătoare, ce a fost a fost cea mai mare înfrângere a acestei mari campioane, Serena, din viaţa ei. A bătut-o în 38 de minute, 6-2, 6-2, sau cât dracu a fost, că am fost şi eu acolo.

Simona, după părerea mea, ar trebui să îi atace pe toţi. Şi jurisdicţie normală, la New York, că acolo s-a întâmplat. Are trebui să ceară 100 de milioane pagubă, pentru că i-au distrus viaţa”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a câştigat atunci o finală în care pornea cu şansa a doua. Williams nu a fost în niciun moment în joc, unul în care Halep a comis doar trei greşeli neforţate, un record pentru o finală feminină.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor Vezi toate știrile
Citește și