Închide meniul

Verdict teribil primit de la medici de Neymar! Sezon încheiat pentru starul brazilian. Ce reacţie a avut

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2023, 8:53

Reclamă
Verdict teribil primit de la medici de Neymar! Sezon încheiat pentru starul brazilian. Ce reacţie a avut

Verdict teribil primit de la medici de Neymar

Neymar a fost scos pe targă după accidentarea horror suferită / Profimediaimages

Verdict teribil primit de la medici de Neymar, după accidentarea suferită în meciul pierdut de Brazilia cu Uruguay, scor 0-2. Starul de 31 de ani a fost scos pe targă şi de ce i-a fost mai frică nu a scăpat. Va sta o lungă perioadă de timp departe de gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia a fost învinsă de Uruguay cu 2-0, iar Neymar s-a accidentat în minutul 44, fiind scos de pe teren cu targa. Starul brazilian a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng, meniscul fiind şi el afectat.

Verdict teribil primit de la medici de Neymar

Federaţia braziliană de fotbal (CBF) a confirmat informaţia miercuri, pe site-ul său oficial. Şi Al-Hilal, echipa la care Neymar s-a transferat în această vară, a anunţat ce se întâmplă cu atacantul.

Testele medicale la care Neymar a fost supus au confirmat că a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior al genunchiului și a meniscului. Fotbalistul va fi operat și ulterior se va stabili programul de recuperare pe care îl va urma”, a anunțat Al-Hilal.

CBF a precizat că atacantul în vârstă de 31 de ani va trebui să fie operat, la o dată care nu a fost încă stabilită. Sezonul este încheiat pentru Neymar, care riscă să nu poată juca fotbal chiar şi timp de un an!

Reclamă

Neymar a avut o primă reacţie după vestea îngrozitoare pe care a primit-o. „Credinţă„, a fost singurul cuvânt postat pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Neymar Jr (@neymarjr)

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns în această vară în Arabia Saudită, după ce oficialii de la Al-Hilal l-au cumpărat de la PSG pentru 90 de milioane de euro, Neymar are un trecut medical încărcat cu accidentări. Seria de coșmar continuă pentru fotbalistul brazilian, care a suferit nu mai puțin de 7 accidentări din luna octombrie a anului 2021.

În luna februarie a acestui an, „Ney” când a fost supus unei intervenții chirurgicale, la gleznă. Atunci a lipsit de pe teren pentru nu mai puțin de 130 de zile.

Neymar a devenit din nou tată

Neymar a avut şi motive de bucurie la începutul acestei luni. Logodnica starului brazilian, Bruna Biancardi, a născut-o pe micuţa Mavie într-un spital privat din Sao Paolo.

Neymar a fost alături de iubita lui şi s-a fotografiat cu ea şi cu fetiţa nou-născută. Neymar mai are un băieţel, Davi Lucca, născut în 2011, dintr-o relaţie anterioară.

Mavie a sosit pentru a ne completa viața ❤️🙏🏼

Bine ai venit, fiică! Eşti deja foarte iubită de noi… îţi mulțumim că ne-ai ales”, a scris Bruna Biancardi pe Instagram. Postarea ei a adunat peste 8.300.000 de like-uri în câteva ore.

Bruna Biancardi are peste 8 milioane de urmăritori pe Instagram, în timp ce logodnicul ei, Neymar, e urmărit de 215 milioane de persoane pe reţeaua de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și