Închide meniul

Verdict teribil primit de la medici de Neymar! Sezon încheiat pentru starul brazilian. Ce reacţie a avut

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2023, 8:53

Verdict teribil primit de la medici de Neymar! Sezon încheiat pentru starul brazilian. Ce reacţie a avut

Verdict teribil primit de la medici de Neymar

Neymar a fost scos pe targă după accidentarea horror suferită / Profimediaimages

Verdict teribil primit de la medici de Neymar, după accidentarea suferită în meciul pierdut de Brazilia cu Uruguay, scor 0-2. Starul de 31 de ani a fost scos pe targă şi de ce i-a fost mai frică nu a scăpat. Va sta o lungă perioadă de timp departe de gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia a fost învinsă de Uruguay cu 2-0, iar Neymar s-a accidentat în minutul 44, fiind scos de pe teren cu targa. Starul brazilian a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng, meniscul fiind şi el afectat.

Verdict teribil primit de la medici de Neymar

Federaţia braziliană de fotbal (CBF) a confirmat informaţia miercuri, pe site-ul său oficial. Şi Al-Hilal, echipa la care Neymar s-a transferat în această vară, a anunţat ce se întâmplă cu atacantul.

Testele medicale la care Neymar a fost supus au confirmat că a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior al genunchiului și a meniscului. Fotbalistul va fi operat și ulterior se va stabili programul de recuperare pe care îl va urma”, a anunțat Al-Hilal.

CBF a precizat că atacantul în vârstă de 31 de ani va trebui să fie operat, la o dată care nu a fost încă stabilită. Sezonul este încheiat pentru Neymar, care riscă să nu poată juca fotbal chiar şi timp de un an!

Reclamă

Neymar a avut o primă reacţie după vestea îngrozitoare pe care a primit-o. „Credinţă„, a fost singurul cuvânt postat pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns în această vară în Arabia Saudită, după ce oficialii de la Al-Hilal l-au cumpărat de la PSG pentru 90 de milioane de euro, Neymar are un trecut medical încărcat cu accidentări. Seria de coșmar continuă pentru fotbalistul brazilian, care a suferit nu mai puțin de 7 accidentări din luna octombrie a anului 2021.

În luna februarie a acestui an, „Ney” când a fost supus unei intervenții chirurgicale, la gleznă. Atunci a lipsit de pe teren pentru nu mai puțin de 130 de zile.

Neymar a devenit din nou tată

Neymar a avut şi motive de bucurie la începutul acestei luni. Logodnica starului brazilian, Bruna Biancardi, a născut-o pe micuţa Mavie într-un spital privat din Sao Paolo.

Neymar a fost alături de iubita lui şi s-a fotografiat cu ea şi cu fetiţa nou-născută. Neymar mai are un băieţel, Davi Lucca, născut în 2011, dintr-o relaţie anterioară.

Mavie a sosit pentru a ne completa viața ❤️🙏🏼

Bine ai venit, fiică! Eşti deja foarte iubită de noi… îţi mulțumim că ne-ai ales”, a scris Bruna Biancardi pe Instagram. Postarea ei a adunat peste 8.300.000 de like-uri în câteva ore.

Bruna Biancardi are peste 8 milioane de urmăritori pe Instagram, în timp ce logodnicul ei, Neymar, e urmărit de 215 milioane de persoane pe reţeaua de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și