Închide meniul

Cosmin Contra, nemulţumit de arbitraj, după meciul cu Al-Nassr: „Golul marcat de Cristiano Ronaldo nu a fost corect”

Alex Masgras Publicat: 22 octombrie 2023, 10:55

Reclamă
Cosmin Contra, nemulţumit de arbitraj, după meciul cu Al-Nassr: „Golul marcat de Cristiano Ronaldo nu a fost corect

Cosmin Contra, nemulţumit de arbitraj

Cosmin Contra / Hepta

Cosmin Contra a fost nemulţumit de arbitraj, după meciul cu Al-Nassr. Damac, echipa pregătită de antrenorul român, a pierdut în deplasarea de la Al-Nassr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Cristiano Ronaldo s-a impus cu 2-1, într-un meci în care Nicolae Stanciu a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Cosmin Contra, nemulţumit de arbitraj, după meciul cu Al-Nassr

Damac, echipa lui Cosmin Contra şi Nicolae Stanciu a pierdut duelul de pe terenul celor de la Al-Nassr, scor 1-2, într-o partidă în care Damac a deschis scorul. La finalul meciului, Cosmin Contra a criticat arbitrajul.

Fostul selecţioner al României nu a fost de acord cu decizia de a acorda lovitură liberă la faultul produs de Nicolae Stanciu, fault care a dus la lovitura liberă din care Cristiano Ronaldo a înscris superb.

„Nu meritam să pierdem acest meci. Cred că o echipă mare precum Al-Nassr nu are nevoie de ajutor din partea arbitrilor.

Reclamă

În repriza a doua, arbitrul a contribuit. Golul marcat de Cristiano Ronaldo nu a fost corect, a venit după o greşeală de arbitraj. În prima repriză, Al-Nassr nu a avut ocazii, chiar dacă este o echipă cu multe staruri”, a declarat Cosmin Contra, potrivit shorouknews.com.

Nicolae Stanciu, omul meciului în Al-Nassr – Damac 2-1. Ce notă a primit jucătorul echipei naționale

În minutul 45+2 al duelului dintre echipa lui Cristiano Ronaldo și cea a lui Cosmin Contra și Nicolae Stanciu, N’Koudou a deschis scorul pentru cei de la Damac.

Atacantul din Camerun a pornit într-o cursă senzațională, după ce Nicolae Stanciu i-a trimis mingea perfect, de la mare distanță.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă au intrat la pauză în avantaj, cei de la Damac nu au reușit să rămână la conducerea partidei pentru mult timp. În minutul 52, gazdele au punctat prin Anderson Talisca și astfel, au restabilit egalitatea.

Scorul final al duelului a fost stabilit de Cristiano Ronaldo, care a înscris superb, dintr-o lovitură liberă, în poarta apărată de Moustapha Zeghba.

După prestația din partida cu Al-Nassr, Nicolae Stanciu a primit nota de 8,1 din partea specialiștilor de la sofascore.ro, iar, astfel, a fost desemnat omul meciului.

Cel mai bun jucător din tabăra celor de la Al-Nassr a fost Alex Telles, care a fost notat cu 7,6, în timp ce Cristiano Ronaldo a primit nota 7,5.

Pentru echipa pregătită de Cosmin Contra urmează partida cu Al Akhdood, care va avea loc pe data de 26 octombrie, de la ora 18:00. La viitoarea adversară a celor de la Damac sunt legitimați Florin Tănase și Andrei Burcă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-0 şi Atalanta – Marseille 0-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și