Închide meniul

Cosmin Contra, nemulţumit de arbitraj, după meciul cu Al-Nassr: „Golul marcat de Cristiano Ronaldo nu a fost corect”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 octombrie 2023, 10:55

Cosmin Contra, nemulţumit de arbitraj, după meciul cu Al-Nassr: „Golul marcat de Cristiano Ronaldo nu a fost corect

Cosmin Contra, nemulţumit de arbitraj

Cosmin Contra / Hepta

Cosmin Contra a fost nemulţumit de arbitraj, după meciul cu Al-Nassr. Damac, echipa pregătită de antrenorul român, a pierdut în deplasarea de la Al-Nassr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Cristiano Ronaldo s-a impus cu 2-1, într-un meci în care Nicolae Stanciu a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Cosmin Contra, nemulţumit de arbitraj, după meciul cu Al-Nassr

Damac, echipa lui Cosmin Contra şi Nicolae Stanciu a pierdut duelul de pe terenul celor de la Al-Nassr, scor 1-2, într-o partidă în care Damac a deschis scorul. La finalul meciului, Cosmin Contra a criticat arbitrajul.

Fostul selecţioner al României nu a fost de acord cu decizia de a acorda lovitură liberă la faultul produs de Nicolae Stanciu, fault care a dus la lovitura liberă din care Cristiano Ronaldo a înscris superb.

„Nu meritam să pierdem acest meci. Cred că o echipă mare precum Al-Nassr nu are nevoie de ajutor din partea arbitrilor.

Reclamă

În repriza a doua, arbitrul a contribuit. Golul marcat de Cristiano Ronaldo nu a fost corect, a venit după o greşeală de arbitraj. În prima repriză, Al-Nassr nu a avut ocazii, chiar dacă este o echipă cu multe staruri”, a declarat Cosmin Contra, potrivit shorouknews.com.

Nicolae Stanciu, omul meciului în Al-Nassr – Damac 2-1. Ce notă a primit jucătorul echipei naționale

În minutul 45+2 al duelului dintre echipa lui Cristiano Ronaldo și cea a lui Cosmin Contra și Nicolae Stanciu, N’Koudou a deschis scorul pentru cei de la Damac.

Atacantul din Camerun a pornit într-o cursă senzațională, după ce Nicolae Stanciu i-a trimis mingea perfect, de la mare distanță.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă au intrat la pauză în avantaj, cei de la Damac nu au reușit să rămână la conducerea partidei pentru mult timp. În minutul 52, gazdele au punctat prin Anderson Talisca și astfel, au restabilit egalitatea.

Scorul final al duelului a fost stabilit de Cristiano Ronaldo, care a înscris superb, dintr-o lovitură liberă, în poarta apărată de Moustapha Zeghba.

După prestația din partida cu Al-Nassr, Nicolae Stanciu a primit nota de 8,1 din partea specialiștilor de la sofascore.ro, iar, astfel, a fost desemnat omul meciului.

Cel mai bun jucător din tabăra celor de la Al-Nassr a fost Alex Telles, care a fost notat cu 7,6, în timp ce Cristiano Ronaldo a primit nota 7,5.

Pentru echipa pregătită de Cosmin Contra urmează partida cu Al Akhdood, care va avea loc pe data de 26 octombrie, de la ora 18:00. La viitoarea adversară a celor de la Damac sunt legitimați Florin Tănase și Andrei Burcă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și