Închide meniul

Nicolae Stanciu, omul meciului în Al-Nassr – Damac 2-1. Mijlocașul echipei naționale a reușit o pasă de gol superbă

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 octombrie 2023, 20:49

Nicolae Stanciu, omul meciului în Al-Nassr – Damac 2-1. Mijlocașul echipei naționale a reușit o pasă de gol superbă

Nicolae Stanciu, omul meciului în Al-Nassr - Damac 2-1

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci pentru Damac / Profimedia

Nicolae Stanciu a fost desemnat omul meciului în partida dintre Al-Nassr – Damac, înceiată cu scorul de 2-1. Chiar dacă echipa sa a pierdut, mijlocașul echipei naționale a primit o notă mare din partea specialiștilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile partidei au fost marcat de N’Koudou, Talisa și de Cristiano Ronaldo. Singurul gol al echipei lui Cosmin Contra a venit după o pasă de geniu dată de către Nicolae Stanciu.

Nicolae Stanciu, omul meciului în Al-Nassr – Damac 2-1. Ce notă a primit jucătorul echipei naționale

În minutul 45+2 al duelului dintre echipa lui Cristiano Ronaldo și cea a lui Cosmin Contra și Nicolae Stanciu, N’Koudou a deschis scorul pentru cei de la Damac.

Atacantul din Camerun a pornit într-o cursă senzațională, după ce Nicolae Stanciu i-a trimis mingea perfect, de la mare distanță.

Chiar dacă au intrat la pauză în avantaj, cei de la Damac nu au reușit să rămână la conducerea partidei pentru mult timp. În minutul 52, gazdele au punctat prin Anderson Talisca și astfel, au restabilit egalitatea.

Reclamă

Scorul final al duelului a fost stabilit de Cristiano Ronaldo, care a înscris superb, dintr-o lovitură liberă, în poarta apărată de Moustapha Zeghba.

După prestația din partida cu Al-Nassr, Nicolae Stanciu a primit nota de 8,1 din partea specialiștilor de la sofascore.ro, iar, astfel, a fost desemnat omul meciului.

Cel mai bun jucător din tabăra celor de la Al-Nassr a fost Alex Telles, care a fost notat cu 7,6, în timp ce Cristiano Ronaldo a primit nota 7,5.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru echipa pregătită de Cosmin Contra urmează partida cu Al Akhdood, care va avea loc pe data de 26 octombrie, de la ora 18:00. La viitoarea adversară a celor de la Damac sunt legitimați Florin Tănase și Andrei Burcă.

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul succesului lui Nicolae Stanciu

Impresara consideră că jucătorul naţionalei reuşeşte să marcheze atâtea goluri şi să evolueze atât de bine pentru că este un profesionist desăvârşit.

“El chiar merită statuie. Rar se naşte aşa ceva. Chiar stăteam aşa cu Bebe, băiatul meu, şi când şi-a aşezat mingea, i-am spus să fie atent că ăsta va fi gol.

Jur, este ceva unic. Secretul lui Stanciu este profesionalismul. Viaţa extrasportivă absolut perfectă. Familist convins ce nu există. Au mai fost Pintilii şi Bourceanu tot aşa, dar ‘Piticul’, cum îi spunem noi, este unic.

Nu există zi de când s-a apucat de fotbal să nu se antreneze. Oriunde pleca în vacanţe, el se trezea dimineaţa la prima oră şi făcea antrenamente la 07:00 dimineaţa. E nepământean. Nu a existat zi fără ca el să facă antrenament. El nu are vacanţă. Este un stil de viaţă şi aşa a fost întotdeauna. Nu există. Dacă te uiţi la Ronaldo cum vorbeşte despre disciplină, exact aşa este Stanciu”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și