Închide meniul

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul 300 în Liga 1! Arădeanul face parte dintr-un club select

Alex Masgras Publicat: 22 octombrie 2023, 15:54

Reclamă
Ovidiu Haţegan va arbitra meciul 300 în Liga 1! Arădeanul face parte dintr-un club select

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul 300

Ovidiu Haţegan, în timpul unui meci / Profimedia

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul 300 în Liga 1! Arădeanul de 43 de ani se va afla la „centru” în partida dintre Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti din etapa a 13-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de pe stadionul Ion Oblemenco va reprezenta un moment special pentru Haţegan, care va arbitra meciul cu numărul 300 în primul eşalon fotbalistic din Liga 1.

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul 300 în Liga 1!

Ovidiu Haţegan a arbitrat pentru prima oară în prima divizie meciul dintre Gloria Bistriţa şi FC Vaslui de pe 20 septembrie 2006. 17 ani mai târziu, Haţegan va arbitra meciul cu numărul 300 al carierei în prima ligă a României.

Arădeanul se va afla la „centru” în partida dintre Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti de pe stadionul Ion Oblemenco.

Haţegan este al cincilea arbitru din Românbia care ajunge la cel puţin 300 de meciuri în Liga 1. Topul este condus de Alexandru Tudor, cel care a oficiat 381 de partide în prima divizie.

Reclamă

Acesta este urmat de Sebastian Colţescu, cel care a arbitrat până acum 373 de partide. Cristi Balaj este al treilea, cu 341 de meciuri, în timp ce Istvan Kovacs, cu 333 de partide, îl va depăşi în curând pe actualul preşedinte al lui CFR Cluj.

Ovidiu Haţegan a revenit în acest sezon pe gazon, după ce în martie 2022 a suferit un infarct. Din fericire, el a reuşit să treacă peste aceste probleme şi să revină pe teren, după ce sezonul trecut s-a aflat numai în cabina VAR.

Ovidiu Haţegan, declaraţie emoţionantă după revenirea la centru

Arădeanul a revenit tot pe Ion Oblemenco, în luna iulie, atunci când a condus meciul Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi.

Reclamă 4 / 0/3

„E o adevărată plăcere să vă văd la stadion. Am simţit căldura tuturor, publicul, oamenii de sport, oamenii celor două echipe. A fost un moment foarte emoţionant şi fericit. Dumnezeu mi-a dat un semn, probabil, să fac o mică pauză (n.r.: despre infarctul suferit).

Mă bucur că am stat alături de familie, au fost nişte luni frumoase. Kyros a fost alături de mine, CCA la fel şi am revenit. Medicii mi-au spus că pot să revin, doar că trebuie să îmi pregătesc paşii cum trebuie. M-am pregătit cum trebuie, nu m-am grăbit, mă bucur că sunt alături de voi.

Sunt lucruri care sunt greu de descris în cuvinte, dar am avut sprijinul familiei. Le mulţumesc soţiei şi copilaşilor, ştiu că îşi fac griji, îi iubesc şi de abia aştept să ajung acasă.

Am primit foarte multe mesaje, le mulţumesc din suflet tuturor. Mulţumesc medicilor şi în primul rând familiei, care a suferit în perioada asta.

În momentul imediat următor după acel moment nefericit, mi-am resetat tot, ‘Ok, arbitrajul face parte din trecut’. Nu am considerat că am pierdut ceva, ci că am câştigat un nou drept la viaţă. Din păcate nu foarte mulţi au această şansă”, a declarat Ovidiu Haţegan pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi 0-0.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și