Închide meniul

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul 300 în Liga 1! Arădeanul face parte dintr-un club select

Alex Masgras Publicat: 22 octombrie 2023, 15:54

Reclamă
Ovidiu Haţegan va arbitra meciul 300 în Liga 1! Arădeanul face parte dintr-un club select

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul 300

Ovidiu Haţegan, în timpul unui meci / Profimedia

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul 300 în Liga 1! Arădeanul de 43 de ani se va afla la „centru” în partida dintre Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti din etapa a 13-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de pe stadionul Ion Oblemenco va reprezenta un moment special pentru Haţegan, care va arbitra meciul cu numărul 300 în primul eşalon fotbalistic din Liga 1.

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul 300 în Liga 1!

Ovidiu Haţegan a arbitrat pentru prima oară în prima divizie meciul dintre Gloria Bistriţa şi FC Vaslui de pe 20 septembrie 2006. 17 ani mai târziu, Haţegan va arbitra meciul cu numărul 300 al carierei în prima ligă a României.

Arădeanul se va afla la „centru” în partida dintre Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti de pe stadionul Ion Oblemenco.

Haţegan este al cincilea arbitru din Românbia care ajunge la cel puţin 300 de meciuri în Liga 1. Topul este condus de Alexandru Tudor, cel care a oficiat 381 de partide în prima divizie.

Reclamă

Acesta este urmat de Sebastian Colţescu, cel care a arbitrat până acum 373 de partide. Cristi Balaj este al treilea, cu 341 de meciuri, în timp ce Istvan Kovacs, cu 333 de partide, îl va depăşi în curând pe actualul preşedinte al lui CFR Cluj.

Ovidiu Haţegan a revenit în acest sezon pe gazon, după ce în martie 2022 a suferit un infarct. Din fericire, el a reuşit să treacă peste aceste probleme şi să revină pe teren, după ce sezonul trecut s-a aflat numai în cabina VAR.

Ovidiu Haţegan, declaraţie emoţionantă după revenirea la centru

Arădeanul a revenit tot pe Ion Oblemenco, în luna iulie, atunci când a condus meciul Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi.

Reclamă 4 / 0/3

„E o adevărată plăcere să vă văd la stadion. Am simţit căldura tuturor, publicul, oamenii de sport, oamenii celor două echipe. A fost un moment foarte emoţionant şi fericit. Dumnezeu mi-a dat un semn, probabil, să fac o mică pauză (n.r.: despre infarctul suferit).

Mă bucur că am stat alături de familie, au fost nişte luni frumoase. Kyros a fost alături de mine, CCA la fel şi am revenit. Medicii mi-au spus că pot să revin, doar că trebuie să îmi pregătesc paşii cum trebuie. M-am pregătit cum trebuie, nu m-am grăbit, mă bucur că sunt alături de voi.

Sunt lucruri care sunt greu de descris în cuvinte, dar am avut sprijinul familiei. Le mulţumesc soţiei şi copilaşilor, ştiu că îşi fac griji, îi iubesc şi de abia aştept să ajung acasă.

Am primit foarte multe mesaje, le mulţumesc din suflet tuturor. Mulţumesc medicilor şi în primul rând familiei, care a suferit în perioada asta.

În momentul imediat următor după acel moment nefericit, mi-am resetat tot, ‘Ok, arbitrajul face parte din trecut’. Nu am considerat că am pierdut ceva, ci că am câştigat un nou drept la viaţă. Din păcate nu foarte mulţi au această şansă”, a declarat Ovidiu Haţegan pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi 0-0.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și