Închide meniul

Interes uriaş pentru România – Elveţia, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Câte bilete s-au vândut

Alex Masgras Publicat: 24 octombrie 2023, 11:30 / Actualizat: 24 octombrie 2023, 14:30

Reclamă
Interes uriaş pentru România – Elveţia, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Câte bilete s-au vândut

Interes uriaş pentru România - Elveţia

Jucătorii naţionalei României, înaintea meciului cu Andorra / Profimedia

Interes uriaş pentru România – Elveţia. Ultima partidă a „tricolorilor” din preliminariile EURO 2024 va avea loc pe 21 noiembrie şi va fi LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce la meciul cu Andorra au putut asista doar copii, după incidentele din meciul cu Kosovo, fani ai naţionalei de toate vârstele pot merge pe Arena Naţională la meciul cu Elveţia.

Interes uriaş pentru România – Elveţia

Pe 21 noiembrie, România va disputa ultimul meci din preliminariile EURO 2024, iar partida va avea loc pe Arena Naţională. Echipa lui Edi Iordănescu va primi vizita Elveţiei, iar interesul pentru această partidă este unul ridicat.

Potrivit gsp.ro, FRF a vândut deja 10.000 de bilete în primele 12 ore de la punerea în vânzare a biletelor. De altfel, inelul 1 de la tribuna 2 este sold-out.

Mai mult, FRF vrea să îi răsplătească pe cei mici, pentru susţinerea din meciul cu Andorra. La meciul cu Elveţia, copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit.

Reclamă

„Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal a extins sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune”, a anunţat FRF, potrivit sursei menţionate mai sus.

UEFA a anunţat când se va juca restanţa Kosovo – Israel!

După mai bine de două săptămâni de incertitudine, UEFA a anunţat când va avea loc partida dintre Kosovo şi Israel, partidă care ar fi trebuit să aibă loc pe 12 octombrie şi care a fost amânată din cauza războiului din Israel.

Forul european a decis ca meciul din preliminariile EURO 2024 să se dispute pe 12 noiembrie, ceea ce înseamnă că Israel va avea parte de un program infernal, cu 4 meciuri pe care le va disputa în 9 zile.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, România va întâlni Israel pe 18 noiembrie, după ce formaţia de pe locul 3 din clasamentul grupei va avea deja două jocuri disputate, cu Kosovo pe 12 noiembrie şi cu Elveţia pe 15 noiembrie. După meciul cu România, Israel va juca în ultima etapă în Andorra.

Programul Israelului în preliminariile EURO 2024

  • 12 noiembrie: Kosovo – Israel
  • 15 noiembrie: Israel – Elveția
  • 18 noiembrie: Israel – România
  • 21 noiembrie: Andorra – Israel
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:43 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! Vezi toate știrile
Citește și