Închide meniul

Interes uriaş pentru România – Elveţia, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Câte bilete s-au vândut

Alex Masgras Publicat: 24 octombrie 2023, 11:30 / Actualizat: 24 octombrie 2023, 14:30

Reclamă
Interes uriaş pentru România – Elveţia, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Câte bilete s-au vândut

Interes uriaş pentru România - Elveţia

Jucătorii naţionalei României, înaintea meciului cu Andorra / Profimedia

Interes uriaş pentru România – Elveţia. Ultima partidă a „tricolorilor” din preliminariile EURO 2024 va avea loc pe 21 noiembrie şi va fi LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce la meciul cu Andorra au putut asista doar copii, după incidentele din meciul cu Kosovo, fani ai naţionalei de toate vârstele pot merge pe Arena Naţională la meciul cu Elveţia.

Interes uriaş pentru România – Elveţia

Pe 21 noiembrie, România va disputa ultimul meci din preliminariile EURO 2024, iar partida va avea loc pe Arena Naţională. Echipa lui Edi Iordănescu va primi vizita Elveţiei, iar interesul pentru această partidă este unul ridicat.

Potrivit gsp.ro, FRF a vândut deja 10.000 de bilete în primele 12 ore de la punerea în vânzare a biletelor. De altfel, inelul 1 de la tribuna 2 este sold-out.

Mai mult, FRF vrea să îi răsplătească pe cei mici, pentru susţinerea din meciul cu Andorra. La meciul cu Elveţia, copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit.

Reclamă

„Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal a extins sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune”, a anunţat FRF, potrivit sursei menţionate mai sus.

UEFA a anunţat când se va juca restanţa Kosovo – Israel!

După mai bine de două săptămâni de incertitudine, UEFA a anunţat când va avea loc partida dintre Kosovo şi Israel, partidă care ar fi trebuit să aibă loc pe 12 octombrie şi care a fost amânată din cauza războiului din Israel.

Forul european a decis ca meciul din preliminariile EURO 2024 să se dispute pe 12 noiembrie, ceea ce înseamnă că Israel va avea parte de un program infernal, cu 4 meciuri pe care le va disputa în 9 zile.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, România va întâlni Israel pe 18 noiembrie, după ce formaţia de pe locul 3 din clasamentul grupei va avea deja două jocuri disputate, cu Kosovo pe 12 noiembrie şi cu Elveţia pe 15 noiembrie. După meciul cu România, Israel va juca în ultima etapă în Andorra.

Programul Israelului în preliminariile EURO 2024

  • 12 noiembrie: Kosovo – Israel
  • 15 noiembrie: Israel – Elveția
  • 18 noiembrie: Israel – România
  • 21 noiembrie: Andorra – Israel
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și