Închide meniul

Unde îşi pregăteşte Simona Halep revenirea în circuit, după apelul depus la TAS. Patrick Mouratoglou este istorie!

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 octombrie 2023, 22:44

Reclamă
Unde îşi pregăteşte Simona Halep revenirea în circuit, după apelul depus la TAS. Patrick Mouratoglou este istorie!

Unde îşi pregăteşte Simona Halep revenirea în circuit, după apelul depus la TAS

Simona Halep nu se mai antrenează alături de Patrick Mouratoglou / Colaj Instagram/Profimediaimages

S-a aflat unde îşi pregăteşte Simona Halep revenirea în circuit. Românca a făcut oficial apel la TAS şi încearcă să scapde de suspendarea de 4 ani primită de la ITIA, în scandalul de dopaj. Până să primească verdictul de la Lausanne, fostul lider WTA şi-a reluat antrenamentele şi încearcă să revină la forma care a consacrat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep pare să fi rupt orice legătură cu fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. „Simo” nu se mai pregăteşte la academia francezului şi a ales o destinaţie surprinzătoare.

Unde îşi pregăteşte Simona Halep revenirea în circuit

Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a postat, pe reţelele sociale, un video de la antrenament. Sportiva care a împlinit 32 de ani pe 27 septembrie trage tare alături de noul sparring partner.

Simona Halep este la Dubai şi se pregăteşte la CF Tennis Academy, care îi aparţine fostului jucător Clark Francis. Pe contul de Instagram al academiei au şi apărut mai multe imagini de la antrenamentul Simonei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by CF Tennis Academy (@cftennisacademy)

Fanii româncei au venit cu sute de mesaje de încurajare pe reţelele sociale. „Vei reveni numărul 1 WTA„, „Continuă să crezi în visele tale, Simo„, „Nu te opri niciodată. Continuă, Simona!” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Halep pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Reacţia englezilor, după ce Simona Halep a făcut apel la TAS

Cei de la bbc.co.uk au analizat decizia Simonei de a nu accepta suspendarea de patru ani primită de la ITIA.

Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, a făcut apel la TAS împotriva interdicţiei de a juca patru ani tenis. Dacă interdicţie ei ar fi menţinută, va putea reveni pe teren pe 7 octombrie 2026, moment în care va avea 35 de ani.

TAS, cea mai înaltă instanţă a sportului, a transmis că acest caz va fi decis după o audiere şi că nu a putut încă să indice un interval de timp pentru anunţa verdictul. Halep, care a câştigat Roland Garros în 2018 şi Wimbledon la un an distanţă, este cea mai cunoscută jucătoare de tenis care a picat un test antidoping după Maria Sharapova, în 2016„, anunţă BBC.

Jurnaliştii de la tennisuptodate.com au precizat că abia acum s-a descoperit de ce Simona Halep a postat mai multe imagini de la antrenament. „Simo” aşteaptă un verdict salvator la TAS şi trage tare în încercarea de a reveni în formă.

Misterul din spatele imaginilor de la antrenamentele Simonei Halep a fost elucidat. Românca a făcut apel la TAS, după suspendarea de patru ani primită pentru dopaj. Dacă va avea câştig de cauză, sancţiunea ar putea fi redusă, iar fanii ar putea să o revadă în curând pe teren„, a precizat sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 23:00 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 22:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi Vezi toate știrile
Citește și