Închide meniul

Real Madrid, în doliu! Prim-vicepreşedintele clubului a murit! Mesajul transmis de Florentino Perez

Bogdan Stănescu Publicat: 25 octombrie 2023, 13:06

Reclamă
Real Madrid, în doliu! Prim-vicepreşedintele clubului a murit! Mesajul transmis de Florentino Perez

Real Madrid, în doliu! Prim-vicepreşedintele clubului a murit! Mesajul transmis de Florentino Perez

Florentino Perez, Cristiano Ronaldo şi Fernando Fernandez-Tapias / Profimedia Images

Real Madrid este în doliu! Prim-vicepreşedintele clubului, Fernando Fernandez-Tapias, a murit la vârsta de 84 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul Real Madrid a transmis, pe site-ul său, un comunicat în care îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a lui Fernando Fernandez-Tapias.

Real Madrid, în doliu! Prim-vicepreşedintele clubului a murit!

Real Madrid C.F., prin Consiliul de Administrație și prin președintele acestuia, Florentino Pérez, deplânge decesul lui Fernando Fernández-Tapias, prim-vicepreședintele clubului nostru, și transmite condoleanțe soției sale, Nuria González, copiilor lor şi membrilor familiei lor.

Fernando Fernandez-Tapias a fost membru al echipei lui Real Madrid timp de 30 de ani, începând cu data de 13 octombrie 1993, și a făcut parte din întregul Consiliu de Administrație prezidat de Florentino Perez. A fost vicepreședinte al Consiliului de Administrație din 17 iulie 2000 până în 2 iulie 2006. A fost prim-vicepreședinte al clubului de la 1 iunie 2009 până în prezent.

Și-a arătat întotdeauna ataşamentul față de Fundaţia Real Madrid, al cărei patron a fost în perioada 18 iulie 2000 până în 2 iulie 2006 și din 4 noiembrie 2009 până în prezent.

Reclamă
Reclamă 4

În perioada în care Fernando Fernandez-Tapias a fost membru al Consiliului de Administrație al lui Real Madrid, clubul nostru a obținut 58 de titluri. Fernando Fernandez-Tapias a fost un exemplu de loialitate şi angajament faţă de Real Madrid. Acest deces implică o mare pierdere pentru Real Madrid și pentru toţi madrilenii. Odihnească-se în pace”, a transmis clubul Real Madrid în respectivul comunicat.

Real Madrid a învins-o ieri pe Braga în Liga Campionilor

Real Madrid a învins-o ieri, în deplasare, pe formaţia portugheză Braga, cu scorul de 2-1. Rodrygo (16) şi Bellingham (61) au înscris în victoria cu 2-1 şi o menţin pe gruparea din La Liga pe primul loc în Grupa C. Acelaşi rezultat s-a înregistrat şi în confruntarea Sevilla – Arsenal. Gabriel Jesus, cu un gol şi un assist, a fost MVP-ul „tunarilor”.

Djalo a fost marcatorul formaţiei portugheze Braga în disputa cu Real Madrid. Formaţia antrenată de Carlo Ancelotti are maximum de puncte, 9, după 3 etape disputate în Liga Campionilor.

Reclamă

Pe locul 2 se află Napoli, cu 6 puncte, în timp ce Braga e pe 3, cu 3 puncte. Pe ultimul loc se află Union Berlin, cu 0 puncte după 3 partide.

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei! Starul lui Real Madrid a revenit pe teren

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei după accidentare. Starul lui Real Madrid a fost titularizat în meciurile Braziliei cu Venezuela şi Uruguay. Cu Venezuela brazilienii au făcut doar 1-1, iar cu Uruguay au pierdut cu 2-0. Brazilia ocupă locul 3 în grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2026, având 7 puncte din 4 meciuri. Lider e Argentina, care are maximum de puncte din 4 jocuri.

Vinicius Junior, atacantul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, a fost indisponibil de la finele lunii august din cauza unei accidentări. În vârstă de 23 de ani, Vinicius a ratat ultimele partide disputate de Selecao după o leziune la bicepsul femural suferită în cursul întâlnirii cu Celta Vigo, iar de atunci nu a mai disputat niciun meci.

Cum s-a accidentat Vinicius Junior

Vinicius a simțit un disconfort încă din minutul 9 al duelului cu Celta Vigo. Medicii i-au aplicat un bandaj pe piciorul drept, însă câteva minute mai târziu, brazilianul s-a prăbușit pe gazon și a cerut schimbare.

După duelul cu Celta Vigo, Vinicius a efectuat mai multe teste medicale, iar medicii au stabilit că acesta a suferit o ruptură a mușchiului ichiobial drept și a fost out pentru aproximativ o lună.

Chiar dacă acesta ar fi putut juca mai rapid, oficialii lui Real Madrid nu au vrut să riște în cazul brazilianului și nu l-au utilizat până în momentul de față, pentru a se reface complet după accidentarea suferită.

Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Germania – Scoţia LIVE TEXT (22:00)! Se dă startul la EURO 2024. Echipele probabile la meciul de debut al turneului final

23:45

Franţa, antrenament cu 4000 de fani, înainte de EURO 2024! Ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe la ultima şedinţă de pregătire

23:33

Virgil Van Djik ar putea deveni cel mai bine plătit fundaș din lume! Al-Nassr vrea să îl facă coleg cu Cristiano Rolando

23:30

VideoReportaj special cu românii din Wurzburg. E sărbătoare în oraşul care a devenit „casa” tricolorilor pe durata EURO 2024!

22:58

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo! Lovitură reușită de clubul din Ștefan cel Mare! Prima reacție a jucătoarei

22:52

Rivalul lui David Popovici, probleme înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris: „Mi s-au administrat patru injecţii cu cortizon”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și