Închide meniul

Real Madrid, în doliu! Prim-vicepreşedintele clubului a murit! Mesajul transmis de Florentino Perez

Bogdan Stănescu Publicat: 25 octombrie 2023, 13:06

Reclamă
Real Madrid, în doliu! Prim-vicepreşedintele clubului a murit! Mesajul transmis de Florentino Perez

Real Madrid, în doliu! Prim-vicepreşedintele clubului a murit! Mesajul transmis de Florentino Perez

Florentino Perez, Cristiano Ronaldo şi Fernando Fernandez-Tapias / Profimedia Images

Real Madrid este în doliu! Prim-vicepreşedintele clubului, Fernando Fernandez-Tapias, a murit la vârsta de 84 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul Real Madrid a transmis, pe site-ul său, un comunicat în care îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a lui Fernando Fernandez-Tapias.

Real Madrid, în doliu! Prim-vicepreşedintele clubului a murit!

Real Madrid C.F., prin Consiliul de Administrație și prin președintele acestuia, Florentino Pérez, deplânge decesul lui Fernando Fernández-Tapias, prim-vicepreședintele clubului nostru, și transmite condoleanțe soției sale, Nuria González, copiilor lor şi membrilor familiei lor.

Fernando Fernandez-Tapias a fost membru al echipei lui Real Madrid timp de 30 de ani, începând cu data de 13 octombrie 1993, și a făcut parte din întregul Consiliu de Administrație prezidat de Florentino Perez. A fost vicepreședinte al Consiliului de Administrație din 17 iulie 2000 până în 2 iulie 2006. A fost prim-vicepreședinte al clubului de la 1 iunie 2009 până în prezent.

Și-a arătat întotdeauna ataşamentul față de Fundaţia Real Madrid, al cărei patron a fost în perioada 18 iulie 2000 până în 2 iulie 2006 și din 4 noiembrie 2009 până în prezent.

Reclamă

În perioada în care Fernando Fernandez-Tapias a fost membru al Consiliului de Administrație al lui Real Madrid, clubul nostru a obținut 58 de titluri. Fernando Fernandez-Tapias a fost un exemplu de loialitate şi angajament faţă de Real Madrid. Acest deces implică o mare pierdere pentru Real Madrid și pentru toţi madrilenii. Odihnească-se în pace”, a transmis clubul Real Madrid în respectivul comunicat.

Real Madrid a învins-o ieri pe Braga în Liga Campionilor

Real Madrid a învins-o ieri, în deplasare, pe formaţia portugheză Braga, cu scorul de 2-1. Rodrygo (16) şi Bellingham (61) au înscris în victoria cu 2-1 şi o menţin pe gruparea din La Liga pe primul loc în Grupa C. Acelaşi rezultat s-a înregistrat şi în confruntarea Sevilla – Arsenal. Gabriel Jesus, cu un gol şi un assist, a fost MVP-ul „tunarilor”.

Djalo a fost marcatorul formaţiei portugheze Braga în disputa cu Real Madrid. Formaţia antrenată de Carlo Ancelotti are maximum de puncte, 9, după 3 etape disputate în Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Pe locul 2 se află Napoli, cu 6 puncte, în timp ce Braga e pe 3, cu 3 puncte. Pe ultimul loc se află Union Berlin, cu 0 puncte după 3 partide.

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei! Starul lui Real Madrid a revenit pe teren

Vinicius Junior a fost convocat la echipa națională a Braziliei după accidentare. Starul lui Real Madrid a fost titularizat în meciurile Braziliei cu Venezuela şi Uruguay. Cu Venezuela brazilienii au făcut doar 1-1, iar cu Uruguay au pierdut cu 2-0. Brazilia ocupă locul 3 în grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2026, având 7 puncte din 4 meciuri. Lider e Argentina, care are maximum de puncte din 4 jocuri.

Vinicius Junior, atacantul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, a fost indisponibil de la finele lunii august din cauza unei accidentări. În vârstă de 23 de ani, Vinicius a ratat ultimele partide disputate de Selecao după o leziune la bicepsul femural suferită în cursul întâlnirii cu Celta Vigo, iar de atunci nu a mai disputat niciun meci.

Cum s-a accidentat Vinicius Junior

Vinicius a simțit un disconfort încă din minutul 9 al duelului cu Celta Vigo. Medicii i-au aplicat un bandaj pe piciorul drept, însă câteva minute mai târziu, brazilianul s-a prăbușit pe gazon și a cerut schimbare.

După duelul cu Celta Vigo, Vinicius a efectuat mai multe teste medicale, iar medicii au stabilit că acesta a suferit o ruptură a mușchiului ichiobial drept și a fost out pentru aproximativ o lună.

Chiar dacă acesta ar fi putut juca mai rapid, oficialii lui Real Madrid nu au vrut să riște în cazul brazilianului și nu l-au utilizat până în momentul de față, pentru a se reface complet după accidentarea suferită.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
Vezi toate știrile
Citește și