Închide meniul

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu merge la meciurile CSA Steaua: „Sunt amicale!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2023, 19:09

Reclamă
Victor Piţurcă a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu merge la meciurile CSA Steaua: „Sunt amicale!

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu merge la meciurile CSA Steaua

Victor Piţurcă / Hepta

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu merge la meciurile CSA Steaua. Fostul selecţioner al României a spus că speră ca cei din conducere să rezolve problema promovării încă din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă e de părere că, în momentul în care nu poate promova în Liga 1, cei de la CSA Steaua joacă doar amicale şi ca să se menţină în Liga 2.

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu merge la meciurile CSA Steaua

„Mie, personal, nu îmi vine să mai merg la meci, la meciurile Stelei, fiindcă sunt doar meciuri amicale sau meciuri ca să nu retrogradeze. Nu poți să promovezi, nu înseamnă nimic Steaua.

Și dacă ar merge bine oricum nu are drept de promovare, dar sigur că numele Steaua obligă să câștigi tot timpul. Eu cred că e destul de mult timp până în vara viitoare să se ia măsuri ca Steaua să poată să promoveze”, a spus Victor Piţurcă pentru sport.ro.

Marius Lăcătuş, discurs dur după procesul dintre CSA Steaua şi FCSB

Marius Lăcătuş a avut un discurs dur, după procesul dintre CSA Steaua şi FCSB. Fostul internaţional s-a declarat mulţumit de faptul că trofeul Cupei Campionilor Europeni nu se regăseşte în vitrina formaţiei lui Gigi Becali.

Reclamă

„Trebuie să ne întrebăm cum de au avut dreptul de a juca în Liga 1? Palmaresul i-a ajutat foarte mult la meciurile din cupele europene. Eu nu sunt jurist, dar dacă până în 2003 nu au avut dreptul să se folosească de palmares, înseamnă că dreptate are Steaua.

Palmaresul cel mai bogat a fost până în 1998. Asta mă mulţumeşte că FCSB nu va mai apărea câştigătoare a Cupei Campionilor la UEFA. Liga Profesionistă are obligaţia să anunţe la UEFA acest lucru.

Asta mă interesează, performanţele cele mai mari sunt până în 1998. Nu ştiu ce gânduri au cei din clubul Steaua, poate vor merge mai departe cu procesul care este pe rol, cu daunele pe care le cer celor de la FCSB. Este greu să te pronunţi şi mă gândesc la jucători şi antrenori care au fost în acea perioadă în Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să dea o decizie pentru această perioadă considerată „moartă”. Aceasta decizie obligă clubul să facă mai mult decât au făcut pentru promovarea în Liga 1. Să ai palmaresul şi să joci în Liga 2, fără drept de promovare, nu este corect pentru jucători, antrenori şi mai ales pentru suporteri. Eu am antrenat Steaua”, a spus Lăcătuş, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” Vezi toate știrile
Citește și