Închide meniul

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu merge la meciurile CSA Steaua: „Sunt amicale!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2023, 19:09

Reclamă
Victor Piţurcă a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu merge la meciurile CSA Steaua: „Sunt amicale!

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu merge la meciurile CSA Steaua

Victor Piţurcă / Hepta

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu merge la meciurile CSA Steaua. Fostul selecţioner al României a spus că speră ca cei din conducere să rezolve problema promovării încă din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă e de părere că, în momentul în care nu poate promova în Liga 1, cei de la CSA Steaua joacă doar amicale şi ca să se menţină în Liga 2.

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu merge la meciurile CSA Steaua

„Mie, personal, nu îmi vine să mai merg la meci, la meciurile Stelei, fiindcă sunt doar meciuri amicale sau meciuri ca să nu retrogradeze. Nu poți să promovezi, nu înseamnă nimic Steaua.

Și dacă ar merge bine oricum nu are drept de promovare, dar sigur că numele Steaua obligă să câștigi tot timpul. Eu cred că e destul de mult timp până în vara viitoare să se ia măsuri ca Steaua să poată să promoveze”, a spus Victor Piţurcă pentru sport.ro.

Marius Lăcătuş, discurs dur după procesul dintre CSA Steaua şi FCSB

Marius Lăcătuş a avut un discurs dur, după procesul dintre CSA Steaua şi FCSB. Fostul internaţional s-a declarat mulţumit de faptul că trofeul Cupei Campionilor Europeni nu se regăseşte în vitrina formaţiei lui Gigi Becali.

Reclamă

„Trebuie să ne întrebăm cum de au avut dreptul de a juca în Liga 1? Palmaresul i-a ajutat foarte mult la meciurile din cupele europene. Eu nu sunt jurist, dar dacă până în 2003 nu au avut dreptul să se folosească de palmares, înseamnă că dreptate are Steaua.

Palmaresul cel mai bogat a fost până în 1998. Asta mă mulţumeşte că FCSB nu va mai apărea câştigătoare a Cupei Campionilor la UEFA. Liga Profesionistă are obligaţia să anunţe la UEFA acest lucru.

Asta mă interesează, performanţele cele mai mari sunt până în 1998. Nu ştiu ce gânduri au cei din clubul Steaua, poate vor merge mai departe cu procesul care este pe rol, cu daunele pe care le cer celor de la FCSB. Este greu să te pronunţi şi mă gândesc la jucători şi antrenori care au fost în acea perioadă în Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să dea o decizie pentru această perioadă considerată „moartă”. Aceasta decizie obligă clubul să facă mai mult decât au făcut pentru promovarea în Liga 1. Să ai palmaresul şi să joci în Liga 2, fără drept de promovare, nu este corect pentru jucători, antrenori şi mai ales pentru suporteri. Eu am antrenat Steaua”, a spus Lăcătuş, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și