Închide meniul
EXCLUSIV

Narcis Răducan, verdict în cazul accidentării lui Coman: „FCSB poate să facă asta!” Nu va ţine cu FCSB la meciul cu Petrolul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2023, 23:48

Reclamă

Narcis Răducan a dat un verdict în cazul accidentării lui Florinel Coman şi e convins că acesta se va întoarce şi mai puternic după accidentarea suferită în partida cu FC Voluntari. Coman a plecat în Serbia, la Marjana Kovacevic, pentru a se reface la timp pentru derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, din acest sezon. Extrema stânga a bifat 16 meciuri în această stagiune, marcând cinci goluri şi oferind şapte pase decisive.

Narcis Răducan, verdict în cazul accidentării lui Coman

„Este un om important, unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului. N-a jucat rău deloc. O accidentare e clar că te trage înapoi, dar chiar dacă este tânăr, deja ştie cum să treacă peste. Din fericire, au mai mulţi jucători care îl pot înlocui„, a spus Narcis Răducan în exclusivitate pentru AntenaSport.

Narcis Răducan a vorbit şi despre derby-ul dintre Petrolul şi FCSB. Fostul jucător al Stelei a spus că va ţine cu Petrolul, echipă la care joacă fiul său, Iustin Răducan.

„Vine şi într-o perioadă bună pentru Petrolul, au câştigat surprinzător şi spectaculos la Craiova. De cele mai multe ori am fost în cealaltă tabără, dar acum ţin din toată inima cu Petrolul pentru că e Iustin acolo şi aş vrea să se termine meciul cu bine pentru ei„, a mai spus Narcis Răducan.

Reclamă

Florinel Coman s-a dus direct la vestiar după ce a fost schimbat în minutul 40

Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40 cu Octavian Popescu. Cel mai probabil, „Mbappe de România” a acuzat probleme medicale. Schimbarea lui Florinel Coman a părut surprinzătoare. Totuşi, cel mai în formă jucător de la FCSB a acuzat probleme medicale.

Imaginile surprinse de camerele TV întăresc faptul că Florinel Coman a ieşit de pe teren din cauza unor probleme medicale. Mihai Stoica l-a întrebat dacă simte ceva la „coapsa stângă„. De asemenea, după ce l-a salutat pe Elias Charalambous, Florinel Coman s-a dus direct la vestiare. Nu înainte de a fi abordat de Mihai Stoica, cel care a vrut să se asigure că nu este nimic grav.

Ulterior, managerul general de la FCSB a anunţat că Florinel Coman a plecat de urgenţă la Belgrad pentru a fi tratat de vraciul Marijana Kovacevic.

Reclamă 4 / 0/3

Coman a cerut înlocuirea cu vreun minut înainte, când a început Tavi să se îmbrace. Are o accidentare chiar gravă, leziune fibrilară de gradul 3. Cu Petrolul nici nu se discută. Va pleca la Belgrad. Accidentarea e la coapsă. Leziune fibrilară de gradul 3. Foarte gravă! E ruptură.  

Nu e vorba de oboseală. Primul meci de la națională nici nu a jucat. A simțit și acolo, la lot, dar n-a spus pentru că părea doar febră musculară„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
Vezi toate știrile
Citește și