Închide meniul

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au câştigat duelul cu Florin Tănase şi Andrei Burcă! Damac a învins Al-Akhdoud cu 2-0

Alex Masgras Publicat: 26 octombrie 2023, 21:48

Reclamă
Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au câştigat duelul cu Florin Tănase şi Andrei Burcă! Damac a învins Al-Akhdoud cu 2-0

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au câştigat duelul cu Florin Tănase şi Andrei Burcă

Nicolae Stanciu, în meciul contra echipei lui Florin Tănase şi Andrei Burcă / Twitter Damac

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au câştigat duelul cu Florin Tănase şi Andrei Burcă! Damac, echipa pregătită de fostul selecţioner al Româiei, a câştigat meciul de pe teren propriu cu Al-Akhdoud, din etapa cu numărul 11 din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această partidă au fost implicaţi patru români. Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au fost cei care au ieşit învingători în meciul cu echipa la care evoluează Florin Tănase şi Andrei Burcă.

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au câştigat duelul cu Florin Tănase şi Andrei Burcă!

Etapa a 11-a din Arabia Saudită a pus faţă în faţă două echipe în care sunt implicaţi români. Damac, echipa pregătită de Cosmin Contra şi la care evoluează Nicolae Stanciu a primit vizita celor de la Al-Akhdoud, formaţie la care joacă Florin Tănase şi Andrei Burcă.

La pauză, scorul a fost 0-0, dar egalitatea nu a durat mult în repriza secundă. Al Zain a deschis scorul pentru gazde în minutul 48, în timp ce N’Koudou a majorat diferenţa în minutul 69.

Chiar dacă nu a marcat, Nicolae Stanciu a fost notat cu 7,7 de sofascore.com şi a fost al doilea cel mai bun jucător al celor de la Damac. De partea cealaltă, Florin Tănase a primit nota 7,2, fiind cel mai bun jucător de la Al-Akhdoud, în timp ce prestaţia lui Andrei Burcă a fost notată cu 6,8.

Reclamă

După acest meci, Damac se află pe locul 9, cu 13 puncte, în timp ce Al-Akhdoud ocupă locul 14, cu 7 puncte.

Pentru Damac urmează meciul cu Al Khaleej din Cupa Regelui, după care va merge pe terenul lui Al-Taawon, în campionat. De partea cealaltă, Al-Akhdoud va merge pe terenul celor de la Abha etapa viitoare.

Nicolae Stanciu, omul meciului în Al-Nassr – Damac 2-1

Nicolae Stanciu a fost desemnat omul meciului în partida dintre Al-Nassr – Damac, înceiată cu scorul de 2-1. Chiar dacă echipa sa a pierdut, mijlocașul echipei naționale a primit o notă mare din partea specialiștilor.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile partidei au fost marcat de N’Koudou, Talisa și de Cristiano Ronaldo. Singurul gol al echipei lui Cosmin Contra a venit după o pasă de geniu dată de către Nicolae Stanciu.

În minutul 45+2 al duelului dintre echipa lui Cristiano Ronaldo și cea a lui Cosmin Contra și Nicolae Stanciu, N’Koudou a deschis scorul pentru cei de la Damac.

Atacantul din Camerun a pornit într-o cursă senzațională, după ce Nicolae Stanciu i-a trimis mingea perfect, de la mare distanță.

După prestația din partida cu Al-Nassr, Nicolae Stanciu a primit nota de 8,1 din partea specialiștilor de la sofascore.ro, iar, astfel, a fost desemnat omul meciului.

Cel mai bun jucător din tabăra celor de la Al-Nassr a fost Alex Telles, care a fost notat cu 7,6, în timp ce Cristiano Ronaldo a primit nota 7,5.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și