Închide meniul

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au câştigat duelul cu Florin Tănase şi Andrei Burcă! Damac a învins Al-Akhdoud cu 2-0

Alex Masgras Publicat: 26 octombrie 2023, 21:48

Reclamă
Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au câştigat duelul cu Florin Tănase şi Andrei Burcă! Damac a învins Al-Akhdoud cu 2-0

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au câştigat duelul cu Florin Tănase şi Andrei Burcă

Nicolae Stanciu, în meciul contra echipei lui Florin Tănase şi Andrei Burcă / Twitter Damac

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au câştigat duelul cu Florin Tănase şi Andrei Burcă! Damac, echipa pregătită de fostul selecţioner al Româiei, a câştigat meciul de pe teren propriu cu Al-Akhdoud, din etapa cu numărul 11 din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această partidă au fost implicaţi patru români. Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au fost cei care au ieşit învingători în meciul cu echipa la care evoluează Florin Tănase şi Andrei Burcă.

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au câştigat duelul cu Florin Tănase şi Andrei Burcă!

Etapa a 11-a din Arabia Saudită a pus faţă în faţă două echipe în care sunt implicaţi români. Damac, echipa pregătită de Cosmin Contra şi la care evoluează Nicolae Stanciu a primit vizita celor de la Al-Akhdoud, formaţie la care joacă Florin Tănase şi Andrei Burcă.

La pauză, scorul a fost 0-0, dar egalitatea nu a durat mult în repriza secundă. Al Zain a deschis scorul pentru gazde în minutul 48, în timp ce N’Koudou a majorat diferenţa în minutul 69.

Chiar dacă nu a marcat, Nicolae Stanciu a fost notat cu 7,7 de sofascore.com şi a fost al doilea cel mai bun jucător al celor de la Damac. De partea cealaltă, Florin Tănase a primit nota 7,2, fiind cel mai bun jucător de la Al-Akhdoud, în timp ce prestaţia lui Andrei Burcă a fost notată cu 6,8.

Reclamă

După acest meci, Damac se află pe locul 9, cu 13 puncte, în timp ce Al-Akhdoud ocupă locul 14, cu 7 puncte.

Pentru Damac urmează meciul cu Al Khaleej din Cupa Regelui, după care va merge pe terenul lui Al-Taawon, în campionat. De partea cealaltă, Al-Akhdoud va merge pe terenul celor de la Abha etapa viitoare.

Nicolae Stanciu, omul meciului în Al-Nassr – Damac 2-1

Nicolae Stanciu a fost desemnat omul meciului în partida dintre Al-Nassr – Damac, înceiată cu scorul de 2-1. Chiar dacă echipa sa a pierdut, mijlocașul echipei naționale a primit o notă mare din partea specialiștilor.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile partidei au fost marcat de N’Koudou, Talisa și de Cristiano Ronaldo. Singurul gol al echipei lui Cosmin Contra a venit după o pasă de geniu dată de către Nicolae Stanciu.

În minutul 45+2 al duelului dintre echipa lui Cristiano Ronaldo și cea a lui Cosmin Contra și Nicolae Stanciu, N’Koudou a deschis scorul pentru cei de la Damac.

Atacantul din Camerun a pornit într-o cursă senzațională, după ce Nicolae Stanciu i-a trimis mingea perfect, de la mare distanță.

După prestația din partida cu Al-Nassr, Nicolae Stanciu a primit nota de 8,1 din partea specialiștilor de la sofascore.ro, iar, astfel, a fost desemnat omul meciului.

Cel mai bun jucător din tabăra celor de la Al-Nassr a fost Alex Telles, care a fost notat cu 7,6, în timp ce Cristiano Ronaldo a primit nota 7,5.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și