Închide meniul

Luptă importantă pentru ”Băiatul de Aur” al kickboxingului românesc. Lătescu se bate în Glory sâmbătă

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2023, 12:58

Reclamă
Luptă importantă pentru ”Băiatul de Aur” al kickboxingului românesc. Lătescu se bate în Glory sâmbătă

Luptă importantă pentru ”Băiatul de Aur” al kickboxingului românesc. Lătescu se bate în Glory sâmbătă

Luptă importantă pentru ”Băiatul de Aur” al kickboxingului românesc. Ștefan Lătescu se bate în Glory, sâmbătă, cu marocanul Ibrahim El Bouni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a debutat cu o victorie impresionantă în fața lui Pascal Toure, Lătescu dă piept cu unul dintre cei mai buni sportivi ai categoriei. Ibrahim El Bouni are pe locul 4 în Glory, după campionul Donegi Abena, Tarik Khbabez și Sergej Maslobojev. Lătescu este pe locul 7 în același top.

Luptă importantă pentru ”Băiatul de Aur” al kickboxingului românesc

Marocanul are mai multe lupte cu români în palmares. Acesta l-a învins ep Ciprian Șchiopu, în 2013, pe Bogdan Stoica de două ori, în 2015 și 2018, și a pierdut cu Andrei Stoica în 2019. El Bouni vine după 4 victorii la rând în Glory.

De partea cealaltă, Lătescu are un început fantastic de carieră. Acesta are 16 lupte la profesioniști, dintre care 14 victorii. Singurul care l-a învins a fost Ionuț Iancu, de 2 ori. În rest, Lătescu are numai victorii, multe dintre ele prin KO.

Luptătorul de la Scorpions Iași are în prezent o serie de 9 victorii consecutive, în promoții puternice ca Glory, K-1, Senshi sau DFS. Cu o eventuală victorie, Lătescu se poate apropia de un meci de titlu în 2024.

Reclamă

Gala are loc sâmbătă, 4 noiembrie, la Arnhem.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel Vezi toate știrile
Citește și