Închide meniul

Basarab Panduru, mesaj categoric pentru un jucător al lui Gică Hagi: „A început să aibă aere de vedetă!”

Viviana Moraru Publicat: 31 octombrie 2023, 12:39

Reclamă
Basarab Panduru, mesaj categoric pentru un jucător al lui Gică Hagi: „A început să aibă aere de vedetă!

Basarab Panduru, mesaj categoric pentru un jucător al lui Gică Hagi

Gică Hagi, în timpul unui meci al Farului/ Hepta

Basarab Panduru a avut un mesaj categoric pentru un jucător al lui Gică Hagi. Fostul internaţional consideră că Louis Munteanu a început să aibă „aere de vedetă”, fiind un alt jucător faţă de sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a fost împrumutat de Farul de la Fiorentina, pentru al doilea sezon la rând. Atacantul de 21 de ani a marcat doar două goluri la formaţia lui Gică Hagi, în această stagiune, în cele 11 meciuri bifate.

Basarab Panduru, mesaj categoric pentru un jucător al lui Gică Hagi

Basarab Panduru l-a criticat în termeni duri pe Louis Munteanu, declarând că jucătorul este complet schimbat faţă de sezonul trecut. Fostul internaţional consideră că atacantul a prins „aere” de vedetă, dată fiind şi plecarea lui Denis Alibec de la echipă.

De asemenea, Basarab Panduru este de părere că şi Gică Hagi este conştient de schimbarea care s-a produs la jucătorul său, faţă de sezonul precedent.

„Mie mi se pare că de câteva etape, şi o ţineam să nu o spun, mi se pare că a început să îi pută tot, să aibă aere de vedetă, de aia nu mai joacă.

Reclamă

E nervos, nu-şi mai vede de treaba lui. Când eşti vedetă, nimic nu-ţi iese. Am impresia asta. Repet, m-am tot ţinut, că e urât să spui asta. Devii un fel de vedetă, că tot a plecat Alibec. Nu ştiu dacă asta e realitatea la el, dar nu mai e acelaşi.

Eu mă gândesc că ‘Regele’ vede şi o să-i spună. Probabil acolo în vestiar le spune ceva că îi vede, a şi zis că unul dă în minge, că altul nu ştiu ce”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Gică Hagi, după CFR Cluj – Farul 3-1

Gică Hagi a vorbit despre prestația echipei sale, din meciul cu CFR Cluj. Acesta a dezvăluit că noul obiectiv al celor de la Farul este calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Un început echilibrat, știam că întâlnim o echipă puternică acasă, cu un joc vertical, puternică la faze fixe. După gol, nu ne-am mai apărat așa de bine. Defensiv am făcut un meci slab, ofensiv ne-am mișcat, dar trebuia să facem mai multe.

Trebuie să găsim răspunsuri, trebuie să ne apărăm mai bine. Ca să funcționeze atacul, trebuie să ai mingea. Nu am controlat meciul, am făcut doar anumite lucruri. CFR a fost agresivă, noi ne-am mișcat puțin și de aici au venit problemele.

Sunt 6 jucători care au lipsit, dar nu vorbim acum despre ei. E doar o înfrângere, care ne doare, dar mergem înainte. Trebuie să strângem rândurile pentru că drumul e lung. Eu v-am spus de mult, noi nu o să fim în lupta pentru titlu, am avut dreptate, acum ne rămâne să ne luptăm pentru play-off”, a spus și „Regele”, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și