Închide meniul

Gică Hagi și Constantin Budescu, primele reacții după CFR Cluj – Farul 3-1: „Vă pupăm și la casierie”

Alex Ioniță Publicat: 30 octombrie 2023, 23:02

Reclamă
Gică Hagi și Constantin Budescu, primele reacții după CFR Cluj – Farul 3-1: Vă pupăm și la casierie”

Gică Hagi și Constantin Budescu, primele reacții după CFR Cluj - Farul 3-1

Colaj Gică Hagi și Constantin Budescu / Hepta

Gică Hagi și Constantin Budescu, primele reacții după CFR Cluj – Farul 3-1. Cei doi au vorbit despre înfrângerea înregistrată în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre CFR Cluj și Farul Constanța a contat pentru etapa a 14-a a sezonului de Liga 1. Duelul din Gruia a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Hagi și Constantin Budescu, primele reacții după CFR Cluj – Farul 3-1

La finalul duelului cu CFR Cluj, Constantin Budescu a lansat un atac la adresa arbitrajului. Totodată, „Budi” s-a declarat nemulțumit și de prestația echipei, care nu a reușit să obțină vreun punct în deplasarea din Ardeal.

„Am pierdut și asta este. Nu avem ce să facem. Nu știu ce nu funționează. A fost dificil în seara asta. Cred că au fost și niște greșeli de arbitraj.

Am toată glezna tăiată, apoi am primit gol. La al doilea gol, cot în cap, nu s-a verificat. Vă pupăm și la casierie.

Reclamă

Nu jucăm extraordinar nici noi, dar nu trebuie să dăm credit la fiecare fază. Un joc prost a nostru. Sperăm să ne revenim.

Am spus că nu am făcut un joc extraordinar. Eu zic că trebuia să se dea fault. La noi au dat fault, la ei nici nu au oprit jocul”, a spus Constantin Budescu, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi: „Ne luptăm pentru play-off”

De asemenea, tehnicianul campioanei a vorbit și el despre prestația echipei sale, din meciul cu CFR Cluj. Acesta a dezvăluit că noul obiectiv al celor de la Farul este calificarea în play-off-ul Ligii 1:

Reclamă 4 / 0/3

„Un început echilibrat, știam că întâlnim o echipă puternică acasă, cu un joc vertical, puternică la faze fixe. După gol, nu ne-am mai apărat așa de bine. Defensiv am făcut un meci slab, ofensiv ne-am mișcat, dar trebuia să facem mai multe.

Trebuie să găsim răspunsuri, trebuie să ne apărăm mai bine. Ca să funcționeze atacul, trebuie să ai mingea. Nu am controlat meciul, am făcut doar anumite lucruri. CFR a fost agresivă, noi ne-am mișcat puțin și de aici au venit problemele.

Sunt 6 jucători care au lipsit, dar nu vorbim acum despre ei. E doar o înfrângere, care ne doare, dar mergem înainte. Trebuie să strângem rândurile pentru că drumul e lung. Eu v-am spus de mult, noi nu o să fim în lupta pentru titlu, am avut dreptate, acum ne rămâne să ne luptăm pentru play-off”, a spus și „Regele”, conform sursei citate anterior.

CFR Cluj – Farul Constanța 3-1

CFR Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 14-a din Superligă. CFR Cluj s-a apropiat la un punct de liderul FCSB, notează news.ro.

În minutul 25, Muhar a greşit o pasă, oaspeţii au interceptat, Louis Munteanu i-a pasat cu călcâiul lui Budescu şi acesta a deschis scorul.

Karlo Muhar şi-a răscumpărat însă greşeala cu o dublă. Mai întâi a egalat, în minutul 31, cu o lovitură de cap, apoi şi-a adus echipa în avantaj, cu golul din minutul 64. Juricic a făcut 3-1 în minutul 68.

CFR Cluj ocupă locul secund în Superligă, cu 30 de puncte, la doar un punct de liderul FCSB. Farul este pe locul 7, cu 20 de puncte.

Reclamă

CFR CLUJ: R. Sava – Kresic, Ajeti, M. Ilie – Mogoş (L. Mihai 90), Cvek, Muhar, Fică (Deac 82), Camora (Morgan 89) – Jefte Betancor (Juricic 46), Otele (Bîrligea 81). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

FARUL: Aioani – M. Popescu, K. Boli, Gustavo Marins, Dussaut (Diogo Queiros 65) – Borgnino (L. Banu 79), Artean, Grameni (N. Popescu 79) – Mazilu (Rivaldinho 65), L. Munteanu, Budescu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Mogoş 45 / M. Popescu 27, Gustavo Marins 77

Arbitri: Marcel Bîrsan – Radu Ghinguleac, Valentin Avram – Mircea Ardelean

Arbitri VAR: Andrei Chivulete – Andrei Constantinescu

Observator: Marcel Savaniu

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și