Închide meniul

Luis Suarez, tot mai aproape de Inter Miami! Anunţul presei din Argentina

Alex Masgras Publicat: 2 noiembrie 2023, 12:30

Reclamă
Luis Suarez, tot mai aproape de Inter Miami! Anunţul presei din Argentina

Luis Suarez, tot mai aproape de Inter Miami!

Luis Suarez, în tricoul lui Gremio / Profimedia

Luis Suarez este tot mai aproape de Inter Miami! Echipa patronată de David Beckham, care îi are în lot pe Lionel Messi, Sergio Busquets şi Jordi Alba, se pregăteşte să primească un alt fost jucător al Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Suarez se pregăteşte să semneze cu echipa americană de fotbal Inter Miami, la care evoluează bunul său prieten Lionel Messi, cu care a fost coleg la FC Barcelona, anunţat mass-media sud-americană, potrivit agerpres.ro.

Luis Suarez, tot mai aproape de Inter Miami!

Suarez, în vârstă de 36 de ani, îşi va încheia luna viitoare contractul cu formaţia braziliană Gremio Porto Alegre, iar apoi se va deplasa în Statele Unite pentru a finaliza negocierile cu Inter Miami şi a deveni jucătorul francizei din Florida începând din ianuarie.

„El Pistolero” va semna un contract pe un an cu gruparea patronată de David Beckham, cu posibilitatea unei opţiuni pentru un sezon suplimentar, potrivit postului argentinian de televiziune TyC Sports.

Luis Suarez şi Lionel Messi au fost coechipieri la FC Barcelona timp de şase sezoane. Uruguayanul îi va reîntâlni, de asemenea, la Inter Miami, pe spaniolii Sergio Busquets şi Jordi Alba, cu care a fost de asemenea coleg la echipa catalană.

Reclamă

Lionel Messi, campion mondial cu selecţionata Argentinei în decembrie 2022, a primit luni trofeul Balonul de Aur pentru a opta oară în cariera sa.

Lionel Messi şi Luis Suarez pot juca din nou împreună

Luis Suarez nu va mai continua la Gremio din luna decembrie, chiar dacă are contract cu formaţia din Brazilia până în 2025. Acum, şansele să fie din nou coechiper cu Lionel Messi sunt din ce în ce mai mari.

Chiar Gerardo Martino, antrenorul celor de la Inter Miami, le dă speranţe fanilor în ceea ce priveşte venirea lui Suarez în Florida. Antrenorul argentinian a dat de înţeles că sunt şanse foarte mari ca acesta să semneze cu echipa patronată de David Beckham în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Martino a dezvăluit că are deja mai multe planuri pentru sezonul viitor din MLS, după ce Inter Miami a ratat calificarea în play-off. În unul din aceste planuri se regăseşte şi Luis Suarez, fostul coechipier al lui Lionel Messi la Barcelona.

„Oficial, nimeni nu ne-a spus nimic încă. În analizele noastre pentru sezonul viitor avem o analiză cu Luis Suarez şi o analiză fără Luis.

Aşa că atunci când vine momentul potrivit şi vor face situaţia lui Suarez oficială, vom fi pregătiţi să o luăm pe drumul cel bun”, a declarat Gerardo Martino, potrivit sursei mai sus menţionate.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și