Închide meniul

Antrenorul care e pe punctul de a fi numit de Mihai Rotaru, surprins în tribună la derby-ul Universitatea Craiova – FCU Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2023, 23:01

Reclamă
Antrenorul care e pe punctul de a fi numit de Mihai Rotaru, surprins în tribună la derby-ul Universitatea Craiova – FCU Craiova

Ivaylo Petev, antrenorul care e pe punctul de a fi numit de Mihai Rotaru, a fost prezent la derby-ul Universitatea Craiova - FCU Craiova

Ivaylo Petev, în Bănie / AS.ro

Ivaylo Petev, antrenorul care e pe punctul de a fi numit de Mihai Rotaru, a fost prezent la derby-ul Universitatea Craiova – FCU Craiova. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a stat în tribuna oficială la marele duel din Bănie, din etapa a 15-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivaylo Petev ar urma să îl înlocuiască pe Corneliu Papură, cel care a ajuns pe banca Universităţii Craiova după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf. Bulgarul a bătut palma cu Rotaru şi este aşteptat să semneze contractul în următoarele zile.

Antrenorul dorit de Mihai Rotaru, prezent la derby-ul Universitatea Craiova – FCU Craiova

Petev şi-a luat mai multe notiţe în timpul partidei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi a fost surprins de mai multe ori de camerele TV.

Petev a reuşit să câştige atât campionatul în Bulgaria, cât şi Cupa, în sezonul trecut petrecut pe banca celor de la Ludogoreţ. De-a lungul carierei, antrenorul dorit la Universitatea Craiova le-a mai pregătit pe Levski Sofia, AEL Limassol, Dinamo Zagreb, Omonia Nicosia, Al Qadsiah şi Jagellonia. Acesta a mai fost selecţionerul Bosniei şi al Bulgariei. Alături de Bosnia, Petev a învins naţionala României anul trecut, în Liga Naţiunilor, scor 1-0.

Reclamă

Ivaylo Petev a fost demis de Ludogoreţ pe 23 octombrie, după remiza cu Arda, scor 0-0, din deplasare. Campioana en-titre din Bulgaria se află în prezen pe locul 5, cu 24 de puncte, la opt puncte distanţă de primul loc, dar şi cu trei meciuri mai puţin disputate fraţă de liderul Cherno More.

Fanii nu au umplut tribunele arenei din Bănie. 14.885 spectatori au fost prezenţi pe Oblemenco la derby-ul dintre cele două echipe ale Craiovei.

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Mircea Rednic: „Face glumiţe de stradă! Noi nu l-am numit ’Strâmbuțu’!”

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Mircea Rednic, după UTA – Universitatea Craiova. Patronul oltenilor a venit cu replica pentru tehnicianul arădenilor, după ce acesta a declarat că adevărata Craiova este echipa patronată de Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru nu s-a ferit de cuvinte şi l-a atacat pe Mircea Rednic. Acesta l-a numit pe „Puriu” „antrenor-agent”, dat fiind numărul de jucători pe care i-a transferat la UTA.

Cu domnia sa din postura asta de antrenor-agent nu o văd bine pe respectabila bătrână Doamnă… Și ar fi mare păcat pentru ce reprezintă UTA pentru fotbalul românesc.

Retorica pe care a avut-o antrenorul lor nu îi face cinste, iar declarații ca cele date de domnia sa sunt glumițe de stradă, nu de un antrenor respectabil.

E ca și cum noi l-am numi ’Strâmbuțu’. Trebuie să înțeleagă că într-o liga profesionistă discursul oficialilor trebuie să fie cu totul și cu totul altul”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
Vezi toate știrile
Citește și