Închide meniul

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Mircea Rednic: „Face glumiţe de stradă! Noi nu l-am numit ’Strâmbuțu’!”

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2023, 21:32

Reclamă
Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Mircea Rednic: „Face glumiţe de stradă! Noi nu l-am numit Strâmbuțu!

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Mircea Rednic

Mircea Rednic, în timpul unui meci/ Profimedia

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Mircea Rednic, după UTA – Universitatea Craiova. Patronul oltenilor a venit cu replica pentru tehnicianul arădenilor, după ce acesta a declarat că adevărata Craiova este echipa patronată de Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a obţinut prima victorie, după trei meciuri. Oltenii au învins-o pe UTA cu 1-0, în a doua etapă a grupelor Cupei României, unicul gol fiind marcat de Alex Mateiu.

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Mircea Rednic

Mihai Rotaru nu s-a ferit de cuvinte şi l-a atacat pe Mircea Rednic. Acesta l-a numit pe „Puriu” „antrenor-agent”, dat fiind numărul de jucători pe care i-a transferat la UTA.

De asemenea, Rotaru a mai declarat că Rednic face „glumiţe de stradă”, după ce antrenorul a numit-o pe Universitatea Craiova „Craioviţa”.

„Cu domnia sa din postura asta de antrenor-agent nu o văd bine pe respectabila bătrână Doamnă… Și ar fi mare păcat pentru ce reprezintă UTA pentru fotbalul românesc.

Reclamă

Retorica pe care a avut-o antrenorul lor nu îi face cinste, iar declarații ca cele date de domnia sa sunt glumițe de stradă, nu de un antrenor respectabil.

E ca și cum noi l-am numi ’Strâmbuțu’. Trebuie să înțeleagă că într-o liga profesionistă discursul oficialilor trebuie să fie cu totul și cu totul altul”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Mircea Rednic a ales care este „adevărata Craiova”

Mircea Rednic nu a stat pe gânduri a ales care este „adevărata Craiova”. Antrenorul în vârstă de 61 de ani a dat recital la conferinţa de presă de după meciul FCU Craiova – UTA Arad, scor 2-3, din etapa a 14-a a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Puriul” a glumit când a fost întrebat de Craiova lui Mihai Rotaru, care ocupă locul 4 în Liga 1.

Normal că mai e mult de muncă, meciurile care urmează sunt grele. Iar avem meci de cupă. Am fost ca Cireşarii, am plecat de la Arad, Timişoara, Bucureşti, Constanţa… am venit cu autocarul la Craiova. Mergem iar la Arad. Marţi la Oradea, avem meci de Cupă, după care meciul cu Dinamo. Ar fi păcat ca după victoria de azi să nu mai înlănţuim o victorie.

Până la meciul cu Dinamo avem meciul de Cupă cu… U Craiova. Pentru mine asta e echipa, a lui Adrian (n.r. Mititelu). Să nu se supere nimeni, dar asta e Craiova. (Reporter: Cealaltă cum se numeşte?) Craioviţa! Pentru mine, îmi cer scuze, dar eu ştiu cum s-a pornit echipa asta, eu am antrenat echipa asta. Şi îmi pare rău pentru că nu au echipă, dar jucători au. Individual chiar foarte buni!„, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și