Închide meniul

Antrenorul care e pe punctul de a fi numit de Mihai Rotaru, surprins în tribună la derby-ul Universitatea Craiova – FCU Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2023, 23:01

Reclamă
Antrenorul care e pe punctul de a fi numit de Mihai Rotaru, surprins în tribună la derby-ul Universitatea Craiova – FCU Craiova

Ivaylo Petev, antrenorul care e pe punctul de a fi numit de Mihai Rotaru, a fost prezent la derby-ul Universitatea Craiova - FCU Craiova

Ivaylo Petev, în Bănie / AS.ro

Ivaylo Petev, antrenorul care e pe punctul de a fi numit de Mihai Rotaru, a fost prezent la derby-ul Universitatea Craiova – FCU Craiova. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a stat în tribuna oficială la marele duel din Bănie, din etapa a 15-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivaylo Petev ar urma să îl înlocuiască pe Corneliu Papură, cel care a ajuns pe banca Universităţii Craiova după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf. Bulgarul a bătut palma cu Rotaru şi este aşteptat să semneze contractul în următoarele zile.

Antrenorul dorit de Mihai Rotaru, prezent la derby-ul Universitatea Craiova – FCU Craiova

Petev şi-a luat mai multe notiţe în timpul partidei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi a fost surprins de mai multe ori de camerele TV.

Petev a reuşit să câştige atât campionatul în Bulgaria, cât şi Cupa, în sezonul trecut petrecut pe banca celor de la Ludogoreţ. De-a lungul carierei, antrenorul dorit la Universitatea Craiova le-a mai pregătit pe Levski Sofia, AEL Limassol, Dinamo Zagreb, Omonia Nicosia, Al Qadsiah şi Jagellonia. Acesta a mai fost selecţionerul Bosniei şi al Bulgariei. Alături de Bosnia, Petev a învins naţionala României anul trecut, în Liga Naţiunilor, scor 1-0.

Reclamă

Ivaylo Petev a fost demis de Ludogoreţ pe 23 octombrie, după remiza cu Arda, scor 0-0, din deplasare. Campioana en-titre din Bulgaria se află în prezen pe locul 5, cu 24 de puncte, la opt puncte distanţă de primul loc, dar şi cu trei meciuri mai puţin disputate fraţă de liderul Cherno More.

Fanii nu au umplut tribunele arenei din Bănie. 14.885 spectatori au fost prezenţi pe Oblemenco la derby-ul dintre cele două echipe ale Craiovei.

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Mircea Rednic: „Face glumiţe de stradă! Noi nu l-am numit ’Strâmbuțu’!”

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Mircea Rednic, după UTA – Universitatea Craiova. Patronul oltenilor a venit cu replica pentru tehnicianul arădenilor, după ce acesta a declarat că adevărata Craiova este echipa patronată de Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru nu s-a ferit de cuvinte şi l-a atacat pe Mircea Rednic. Acesta l-a numit pe „Puriu” „antrenor-agent”, dat fiind numărul de jucători pe care i-a transferat la UTA.

Cu domnia sa din postura asta de antrenor-agent nu o văd bine pe respectabila bătrână Doamnă… Și ar fi mare păcat pentru ce reprezintă UTA pentru fotbalul românesc.

Retorica pe care a avut-o antrenorul lor nu îi face cinste, iar declarații ca cele date de domnia sa sunt glumițe de stradă, nu de un antrenor respectabil.

E ca și cum noi l-am numi ’Strâmbuțu’. Trebuie să înțeleagă că într-o liga profesionistă discursul oficialilor trebuie să fie cu totul și cu totul altul”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și