Închide meniul

Marius Şumudică, ameninţat cu demiterea de conducerea lui Gaziantep. Anunţul făcut de presa din Turcia

Dan Roșu Publicat: 5 noiembrie 2023, 12:10

Reclamă
Marius Şumudică, ameninţat cu demiterea de conducerea lui Gaziantep. Anunţul făcut de presa din Turcia

Marius Şumudică, ameninţat cu demisia de conducerea lui Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci - Profimedia Images

Marius Şumudică e ameninţat cu demiterea de către conducerea lui Gaziantep, înaintea meciului cu Rizespor, de pe teren propriu, ce se va disputa în etapa a 11-a din Superliga turcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Şumudică a câştigat trei dintre ultimele cinci meciuri din campionat, Gaziantep e pe loc retrogradabil (17 din 20), cu 9 puncte adunate după primele 10 partide disputate.

Marius Şumudică, ameninţat cu demiterea de conducerea lui Gaziantep

Astfel, jurnaliştii din Turcia susţin că răbdarea başkanilor ar fi ajuns la final şi că, dacă va pierde partida cu ocupanta locului 9, Şumi va fi demis.

„Şumudică a avut cu Gaziantep evoluţii oscilante, la al doilea său mandat. Soarta lui depinde de meciul cu Rizespor. Dacă va pierde partida, conducerea e convinsă să se despartă de antrenorul român”, au notat turcii.

Duelul dintre Gaziantep şi Rizespor se va disputa luni, de la ora 19:00.

Reclamă

Marius Șumudică a câștigat procesul cu Al-Raed

Pe de altă parte, Marius Şumudică a primit şi o veste bună recent. Românul a câștigat procesul cu Al-Raed! Actualul tehnician de la Gaziantep a primit câștig de cauză din partea oficialilor FIFA, după ce a fost dat afară de către reprezentanții formației saudite, chiar dacă mai avea un contract valabil pe un an.

Marius Șumudică a câștigat, în primă instanță, procesul cu saudiții de la Al-Raed. Acesta ar urma să primească o compensație de aproximativ 170.000 de euro, adică 4 salarii.

Totuși, decizia oficialilor FIFA nu este una definitivă, iar conducerea celor de la Al-Raed ar putea ataca această hotărâre. Totuși, sursa citată anterior menționează faptul că eventualele șanse de câștig ale saudiților sunt minime.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică a ajuns pe banca celor de la Al-Raed în luna iulie a anului 2022. A pregătit echipa pentru 30 de meciuri și s-a clasat pe poziția cu numărul 10 în campionatul din Arabia Saudită. Acesta a părăsit formația la începutul acestei veri.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 12:20 LIVE VIDEOCalificările la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri Vezi toate știrile
Citește și