Închide meniul

Marius Şumudică, ameninţat cu demiterea de conducerea lui Gaziantep. Anunţul făcut de presa din Turcia

Dan Roșu Publicat: 5 noiembrie 2023, 12:10

Reclamă
Marius Şumudică, ameninţat cu demiterea de conducerea lui Gaziantep. Anunţul făcut de presa din Turcia

Marius Şumudică, ameninţat cu demisia de conducerea lui Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci - Profimedia Images

Marius Şumudică e ameninţat cu demiterea de către conducerea lui Gaziantep, înaintea meciului cu Rizespor, de pe teren propriu, ce se va disputa în etapa a 11-a din Superliga turcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Şumudică a câştigat trei dintre ultimele cinci meciuri din campionat, Gaziantep e pe loc retrogradabil (17 din 20), cu 9 puncte adunate după primele 10 partide disputate.

Marius Şumudică, ameninţat cu demiterea de conducerea lui Gaziantep

Astfel, jurnaliştii din Turcia susţin că răbdarea başkanilor ar fi ajuns la final şi că, dacă va pierde partida cu ocupanta locului 9, Şumi va fi demis.

„Şumudică a avut cu Gaziantep evoluţii oscilante, la al doilea său mandat. Soarta lui depinde de meciul cu Rizespor. Dacă va pierde partida, conducerea e convinsă să se despartă de antrenorul român”, au notat turcii.

Duelul dintre Gaziantep şi Rizespor se va disputa luni, de la ora 19:00.

Reclamă

Marius Șumudică a câștigat procesul cu Al-Raed

Pe de altă parte, Marius Şumudică a primit şi o veste bună recent. Românul a câștigat procesul cu Al-Raed! Actualul tehnician de la Gaziantep a primit câștig de cauză din partea oficialilor FIFA, după ce a fost dat afară de către reprezentanții formației saudite, chiar dacă mai avea un contract valabil pe un an.

Marius Șumudică a câștigat, în primă instanță, procesul cu saudiții de la Al-Raed. Acesta ar urma să primească o compensație de aproximativ 170.000 de euro, adică 4 salarii.

Totuși, decizia oficialilor FIFA nu este una definitivă, iar conducerea celor de la Al-Raed ar putea ataca această hotărâre. Totuși, sursa citată anterior menționează faptul că eventualele șanse de câștig ale saudiților sunt minime.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică a ajuns pe banca celor de la Al-Raed în luna iulie a anului 2022. A pregătit echipa pentru 30 de meciuri și s-a clasat pe poziția cu numărul 10 în campionatul din Arabia Saudită. Acesta a părăsit formația la începutul acestei veri.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și