Închide meniul

„Vă încheiaţi cariera la echipa naţională?” Răspunsul dat imediat de Mircea Lucescu, după plecarea de la Dinamo Kiev

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2023, 13:28

Reclamă
„Vă încheiaţi cariera la echipa naţională? Răspunsul dat imediat de Mircea Lucescu, după plecarea de la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu, prima reacţie după ce a refuzat-o pe Beşiktaş

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

„Vă încheiaţi cariera la echipa naţională” a fost întrebarea la care Mircea Lucescu a dat răspunsul imediat, după plecarea de la Dinamo Kiev. „Il Luce” a declarat că nu se pune problema ca el să fie noul antrenor al României, fiind de părere că Gică Hagi este cel mai potrivit pentru acest post.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a demisionat de la Dinamo Kiev, după duelul din ultima etapă cu Şahtior. Acesta va reveni în ţară zilele următoare, şi a dezvăluit că îşi va lua o scurtă pauză de la fotbal.

„Vă încheiaţi cariera la echipa naţională?” Răspunsul dat imediat de Mircea Lucescu, după plecarea de la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a declarat că la echipa naţională poate îndeplini doar rolul de sfătuitor. Acesta susţine că nu vrea să le ia faţa antrenorilor tineri, care îi pot pregăti pe „tricolori”.

De asemenea, „Il Luce” a mai declarat că Gică Hagi este dornic să preia echipa naţională. Mircea Lucescu susţine că „Regele” a acumulat suficientă experienţă pentru a-i pregăti pe „tricolori”.

„(N.r. Vreţi să vă încheiaţi cariera la echipa naţională) Nu se pune problema să intru în competiţie cu antrenorii tineri. Ei trebuie să facă asta. Gică Hagi…e absolut normal să conducă echipa naţională.

Reclamă

Acum a acumulat atâta experienţă, e normal să-şi dorească. Pot să fiu un sfătuitor, atât”, a declarat Mircea Lucescu, conform fanatik.ro.

Mircea Lucescu a fost selecţionerul României la începutul carierei de antrenor. Concret, „Il Luce” a condus naţionala timp de cinci ani, între 1981 şi 1986, bifând pe banca „tricolorilor”, conducând naţionala la EURO 1984.

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu, după ce Il Luce şi-a anunţat plecarea de la Dinamo Kiev. Antrenorul de 78 de ani vrea să ajungă la Academia „Regelui”, dar doar din postura de musafir.

Reclamă 4 / 0/3

„M-a sunat Hagi. Ne-am adus aminte de nişte lucruri petrecute în cariera noastră. Dinu m-a impresionat, ce a spus în legătură cu mine şi cariera mea. Asta e nostalgia noastră. Şi Puiu Iordănescu, Andone, Lupescu…

N-am discutat cu Hagi de retragere, am vorbit de ce face el în momentul de faţă. Îl încurajez, şi lui îi e greu şi i-am spus să nu cedeze…e greu, nu e simplu, nu are susţinere.

Vreau să mă duc să văd ce a făcut acolo, nu am avut timp niciodată să merg la el. Acum o să vin acasă, la familie, la prieteni.

(N.r. Vreţi să lucraţi cu Gică Hagi la Farul) Două săbii nu încap în aceeaşi teacă. Unul trebuie să ia deciziile. Gică Hagi îşi face meseria foarte bine. E mulţumit de ce face”, a spus Lucescu, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și