Închide meniul

„Vă încheiaţi cariera la echipa naţională?” Răspunsul dat imediat de Mircea Lucescu, după plecarea de la Dinamo Kiev

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2023, 13:28

„Vă încheiaţi cariera la echipa naţională? Răspunsul dat imediat de Mircea Lucescu, după plecarea de la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu, prima reacţie după ce a refuzat-o pe Beşiktaş

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

„Vă încheiaţi cariera la echipa naţională” a fost întrebarea la care Mircea Lucescu a dat răspunsul imediat, după plecarea de la Dinamo Kiev. „Il Luce” a declarat că nu se pune problema ca el să fie noul antrenor al României, fiind de părere că Gică Hagi este cel mai potrivit pentru acest post.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a demisionat de la Dinamo Kiev, după duelul din ultima etapă cu Şahtior. Acesta va reveni în ţară zilele următoare, şi a dezvăluit că îşi va lua o scurtă pauză de la fotbal.

„Vă încheiaţi cariera la echipa naţională?” Răspunsul dat imediat de Mircea Lucescu, după plecarea de la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a declarat că la echipa naţională poate îndeplini doar rolul de sfătuitor. Acesta susţine că nu vrea să le ia faţa antrenorilor tineri, care îi pot pregăti pe „tricolori”.

De asemenea, „Il Luce” a mai declarat că Gică Hagi este dornic să preia echipa naţională. Mircea Lucescu susţine că „Regele” a acumulat suficientă experienţă pentru a-i pregăti pe „tricolori”.

„(N.r. Vreţi să vă încheiaţi cariera la echipa naţională) Nu se pune problema să intru în competiţie cu antrenorii tineri. Ei trebuie să facă asta. Gică Hagi…e absolut normal să conducă echipa naţională.

Reclamă

Acum a acumulat atâta experienţă, e normal să-şi dorească. Pot să fiu un sfătuitor, atât”, a declarat Mircea Lucescu, conform fanatik.ro.

Mircea Lucescu a fost selecţionerul României la începutul carierei de antrenor. Concret, „Il Luce” a condus naţionala timp de cinci ani, între 1981 şi 1986, bifând pe banca „tricolorilor”, conducând naţionala la EURO 1984.

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu, după ce Il Luce şi-a anunţat plecarea de la Dinamo Kiev. Antrenorul de 78 de ani vrea să ajungă la Academia „Regelui”, dar doar din postura de musafir.

Reclamă 4 / 0/3

„M-a sunat Hagi. Ne-am adus aminte de nişte lucruri petrecute în cariera noastră. Dinu m-a impresionat, ce a spus în legătură cu mine şi cariera mea. Asta e nostalgia noastră. Şi Puiu Iordănescu, Andone, Lupescu…

N-am discutat cu Hagi de retragere, am vorbit de ce face el în momentul de faţă. Îl încurajez, şi lui îi e greu şi i-am spus să nu cedeze…e greu, nu e simplu, nu are susţinere.

Vreau să mă duc să văd ce a făcut acolo, nu am avut timp niciodată să merg la el. Acum o să vin acasă, la familie, la prieteni.

(N.r. Vreţi să lucraţi cu Gică Hagi la Farul) Două săbii nu încap în aceeaşi teacă. Unul trebuie să ia deciziile. Gică Hagi îşi face meseria foarte bine. E mulţumit de ce face”, a spus Lucescu, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și