Închide meniul

Victor Angelescu a fost în vestiarul Rapidului şi a declanşat fiesta: „Le-am transmis care e prima”. A analizat lupta la titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 noiembrie 2023, 23:47

Reclamă
Victor Angelescu a fost în vestiarul Rapidului şi a declanşat fiesta: „Le-am transmis care e prima. A analizat lupta la titlu

Victor Angelescu a fost în vestiarul Rapidului şi a declanşat fiesta

Victor Angelescu, după FCSB - Rapid 1-2 / AS.ro

Victor Angelescu a fost în vestiarul Rapidului şi a declanşat fiesta după derby-ul câştigat cu FCSB, scor 2-1, din etapa a 15-a a Ligii 1. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a anunţat cum va fi recompensată victoria împotriva marii rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglescu a confirmat că jucătorii şi staff-ul Rapidului vor încasa prima uriaşă promisă de Dan Şucu. Aceştia vor încasa 80.000 de euro.

Victor Angelescu a fost în vestiarul Rapidului şi a declanşat fiesta

Omul de afaceri care investeşte la Rapid a analizat şi lupta la titlu. E convins că şi Universitatea Craiova se va lupta pentru trofeul Ligii 1, chiar dacă oltenii sunt de patru meciuri fără succes.

O victorie foarte mare, foarte importantă. Ne bucurăm foarte mult, suntem foarte fericiţi. (Reporter: Vin primele pentru băieţi?) Da, cum să nu. Aţi văzut, Dan Şucu a spus exact care e prima, suntem foarte transparenţi. Au jucat, au câştigat şi acum sunt şi răsplătiţi.

Ne-am bucurat (n.r. în vestiar), le-am transmis care e prima. S-a simţit ca un meci în deplasare, atmosfera a fost foarte frumoasă, oamenii au venit la stadion, ceea ce e foarte bine. Problemele noastre erau în deplasare, dar meciul ăsta l-am jucat foarte bine, au jucat cu inima şi am meritat pe deplin victoria.

Reclamă

Obiectivul nostru este 1-3, cred că suntem bine de tot în obiectiv şi rămâne acelaşi obiectiv. E clar că ne vom bate pentru titlu până la final. E clar că ne batem şi cu FCSB şi cu CFR Cluj. În momentul de faţă da (n.r. luptă în trei), am văzut că acum primele 3 s-au distanţat. Dar eu cred că şi Craiova, la ce lot are, sigur se va bate până la final. Să nu uităm că se înjumătăţesc punctele. Cred că măcar Craiova, dacă nu şi alte echipe„, a declarat Victor Angelescu.

Cum arată clasamentul Ligii 1, după FCSB – Rapid 1-2

Echipa lui Elias Charalambous chiar poate pierde primul loc în Liga 1, dacă CFR Cluj se va impune la Hermannstadt.

Rapid a dat lovitura pe Arena Naţională şi s-a impus în marele derby cu FCSB. Papeau şi Paul Iacob au marcat în prima repriză. FCSB a revenit în meci prin reuşita lui Dawa şi a forţat egalarea pe final. Până la urmă, Rapid a rezistat şi a plecat cu 3 puncte de pe Arena Naţională. Acesta a fost al 3 meci consecutiv fără victorie în Liga 1. Ultima dată când FCSB a avut o astfel de serie a fost în septembrie 2022.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria din derby, Rapid s-a apropiat la două puncte de FCSB. Mai mult, echipa lui Elias Charalambous poate pierde şi primul loc, dacă CFR Cluj va învinge în deplasarea de la Hermannstadt.

1. FCSB – 31 de puncte (15 jocuri)
2. CFR Cluj – 30 de puncte (14 jocuri)
3. Rapid – 29 de puncte (15 jocuri)
4. Universitatea Craiova 23 de puncte (15 jocuri)
5. Petrolul Ploieşti – 21 de puncte (15 jocuri)
6. Farul – 21 de puncte (15 jocuri)

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland Vezi toate știrile
Citește și