Închide meniul

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după turul sezonului regular! FCSB e încă favorita bookmakerilor

Dan Roșu Publicat: 7 noiembrie 2023, 12:57

Reclamă
Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după turul sezonului regular! FCSB e încă favorita bookmakerilor

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după turul sezonului regular

FCSB - Rapid 1-2 - Hepta

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după turul sezonului regular au fost afişate. Chiar dacă a pierdut teren în ultima perioadă, FCSB a rămas încă favorita specialiştilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roş-albaştrii sunt primii în clasamentul Ligii 1, având un avans de un punct în faţa lui CFR Cluj şi două puncte peste rivala Rapid, împotriva căreia a pierdut meciul de pe Arena Naţională, cu 1-2.

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după turul sezonului regular

FCSB are o cotă de 2 la câştigare primului titlu după o pauză de nouă ani. CFR Cluj are cotă 2.65, iar Rapid a primit o cotă de 5.50. Universitatea Craiova a ajuns la cotă 28.

După aceea, urmează o serie de echipe cu cote uriaşe pentru ajudecarea trofeului: Farul (250), Hermannstadt (350), Sepsi (500), Petrolul (2500), Universitatea Cluj (3500), FC U Craiova 1948 (5000), Voluntari (5000) şi Botoşani (5000).

Cum arată clasamentul Ligii 1, la finalul turului din sezonul regular

FCSB putea pierde primul loc în Liga 1, după ce a pierdut derby-ul de pe Arena Naţională cu Rapid, scor 1-2. Echipa lui Charalambous putea să piardă primul loc, în cazul în care CFR Cluj nu pierdea în deplasarea de la Hermannstadt.

Reclamă
Reclamă 4

Golul lui Neguţ a păstrat-o pe FCSB pe primul loc în clasamentul Ligii 1. Echipa lui Charalambous şi-a păstrat punctul avans în faţa celor de la CFR Cluj. Marea câştigătoare a ultimei etape a turului din sezonul regular este Rapid. Echipa lui Bergodi a câştigat derby-ul cu FCSB şi s-a apropiat la doar două puncte de primul loc.

După victoria cu CFR Cluj, Hermannstadt a terminat turul sezonului regular pe locul 4, înaintea Universităţii Craiova. Pe ultimul loc care asigură prezenţa în playoff se află Petrolul,. în timp ce campioana Farul este prima sub linie.

FC Botoşani este singura echipă care nu a câştigat în primele 15 etape, în timp ce Dinamo se află pe penultimul loc, cu doar 10 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
13:03

Mihai Stoica a anunţat care sunt cele 4 noutăţi din lotul lui FCSB

12:58

FotoIubita lui Jude Bellingham, așteptată pe Wembley la finala Champions League! Este cu 5 ani mai în vârstă decât starul Realului

12:43

Arne Slot e noul manager al lui Liverpool

12:02

A fost marea speranță a FCSB-ului, dar s-a retras din fotbal și s-a înrolat în armată! Decizie radicală luată la 24 de ani

11:06

Prima lovitură de proporții pe care o pregătește Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! Transfer de titlu pentru Costel Gâlcă

11:02

FotoCristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și