Închide meniul

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după turul sezonului regular! FCSB e încă favorita bookmakerilor

Dan Roșu Publicat: 7 noiembrie 2023, 12:57

Reclamă
Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după turul sezonului regular! FCSB e încă favorita bookmakerilor

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după turul sezonului regular

FCSB - Rapid 1-2 - Hepta

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după turul sezonului regular au fost afişate. Chiar dacă a pierdut teren în ultima perioadă, FCSB a rămas încă favorita specialiştilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roş-albaştrii sunt primii în clasamentul Ligii 1, având un avans de un punct în faţa lui CFR Cluj şi două puncte peste rivala Rapid, împotriva căreia a pierdut meciul de pe Arena Naţională, cu 1-2.

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după turul sezonului regular

FCSB are o cotă de 2 la câştigare primului titlu după o pauză de nouă ani. CFR Cluj are cotă 2.65, iar Rapid a primit o cotă de 5.50. Universitatea Craiova a ajuns la cotă 28.

După aceea, urmează o serie de echipe cu cote uriaşe pentru ajudecarea trofeului: Farul (250), Hermannstadt (350), Sepsi (500), Petrolul (2500), Universitatea Cluj (3500), FC U Craiova 1948 (5000), Voluntari (5000) şi Botoşani (5000).

Cum arată clasamentul Ligii 1, la finalul turului din sezonul regular

FCSB putea pierde primul loc în Liga 1, după ce a pierdut derby-ul de pe Arena Naţională cu Rapid, scor 1-2. Echipa lui Charalambous putea să piardă primul loc, în cazul în care CFR Cluj nu pierdea în deplasarea de la Hermannstadt.

Reclamă

Golul lui Neguţ a păstrat-o pe FCSB pe primul loc în clasamentul Ligii 1. Echipa lui Charalambous şi-a păstrat punctul avans în faţa celor de la CFR Cluj. Marea câştigătoare a ultimei etape a turului din sezonul regular este Rapid. Echipa lui Bergodi a câştigat derby-ul cu FCSB şi s-a apropiat la doar două puncte de primul loc.

După victoria cu CFR Cluj, Hermannstadt a terminat turul sezonului regular pe locul 4, înaintea Universităţii Craiova. Pe ultimul loc care asigură prezenţa în playoff se află Petrolul,. în timp ce campioana Farul este prima sub linie.

FC Botoşani este singura echipă care nu a câştigat în primele 15 etape, în timp ce Dinamo se află pe penultimul loc, cu doar 10 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și