Închide meniul
Foto

Fanii Universităţii Craiova i-au dat replica lui Mircea Rednic. Răspuns în timpul meciului cu Dinamo la ironia „Puriului”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2023, 17:33

Reclamă
Fanii Universităţii Craiova i-au dat replica lui Mircea Rednic. Răspuns în timpul meciului cu Dinamo la ironia „Puriului”

Fanii Universităţii Craiova i-au dat replica lui Mircea Rednic

Mircea Rednic a primit răspunsul de la fanii Universităţii Craiova / Colaj Profimediaimages/AS.ro

Fanii Universităţii Craiova i-au dat replica lui Mircea Rednic în timpul meciului cu Dinamo, din etapa a 16-a a Ligii 1. Ultraşii din Bănie nu au uitat declaraţiile făcute de antrenorul celor de la UTA Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Puriul” a ironizat echipa patronată de Mihai Rotaru, când a fost întrebat care este continuatoarea „Ştiinţei”. Acesta a ales-o pe FCU Craiova şi s-a amuzat când a vorbit despre Universitatea Craiova.

Fanii Universităţii Craiova i-au dat replica lui Mircea Rednic

Pentru mine asta e echipa, a lui Adrian (n.r. Mititelu). Să nu se supere nimeni, dar asta e Craiova. (Reporter: Cealaltă cum se numeşte?) Craioviţa!„, declara Rednic, luna trecută, după ce a câştigat dramatic împotriva Craiovei lui Mititelu.

Ultraşii Universităţii Craiova nu l-au uitat pe „Puriu” şi i-au răspuns în startul disputei cu Dinamo. Au afişat un banner în peluză care îl viza pe antrenorul de 61 de ani, care le-a adus ultimul titlu „câinilor”.

Craioviţa e cu Ştiinţa„, a fost mesajul fanilor din Bănie.

Reclamă

În repriza secundă, suporterii echipei gazdă au oprit meciul pentru câteva minute cu un adevărat show pirotehnic (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

„FCSB e Steaua?” Reacţie imediată a lui Mircea Rednic

FCSB e Steaua?” a fost întrebarea la care a avut o reacţie imediată Mircea Rednic. Antrenorul celor de la UTA a ales care este, din punctul său de vedere, „adevărata Steaua”. Reacţia „Puriului” vine la scurt timp după ce a „inflamat” spiritele în Bănie – a declarat că echipa lui Adrian Mititelu, FCU Craiova, este continuatoarea „Ştiinţei”.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic a făcut un anunţ surprinzător şi despre ceea ce se întâmplă la Dinamo. Se aşteaptă ca FC Dinamo să fuzioneze cu CS Dinamo. În proiectul echipei din Liga 3 a fost cooptat legenda alb-roşiilor, Ionuţ Lupescu (54 de ani).

Mircea Rednic asigură că FCSB este continuatoarea Stelei, echipa care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

(FCSB e Steaua?) Da! Acuma iar o să apară… Asta e părerea mea. E un om care a preluat, a investit și indiferent ce o să spună alții, asta e părerea mea.

(Păi și ceilalți cine sunt?) Și noi avem CS Dinamo, nu? Și ei au un CS Steaua. Și eu cred că se pregătește ceva.

Nu știm ce, dar sigur se pregătește ceva. Așa simt eu ca dinamovist. Altfel Lupescu nu ar fi acceptat să semneze acolo. Eu așa simt. Ionuț stătea binemersi, era liniștit„, a declarat Mircea Rednic la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! 14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec Vezi toate știrile
Citește și