Închide meniul

„FCSB e Steaua?” Reacţie imediată a lui Mircea Rednic: „O să zică iar lumea acuma că se bagă Strâmbu’”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2023, 8:30

Reclamă
„FCSB e Steaua? Reacţie imediată a lui Mircea Rednic: „O să zică iar lumea acuma că se bagă Strâmbu

Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad!

Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă / AS.ro

FCSB e Steaua?” a fost întrebarea la care a avut o reacţie imediată Mircea Rednic. Antrenorul celor de la UTA a ales care este, din punctul său de vedere, „adevărata Steaua”. Reacţia „Puriului” vine la scurt timp după ce a „inflamat” spiritele în Bănie – a declarat că echipa lui Adrian Mititelu, FCU Craiova, este continuatoarea „Ştiinţei”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a făcut un anunţ surprinzător şi despre ceea ce se întâmplă la Dinamo. Se aşteaptă ca FC Dinamo să fuzioneze cu CS Dinamo. În proiectul echipei din Liga 3 a fost cooptat legenda alb-roşiilor, Ionuţ Lupescu (54 de ani).

„FCSB e Steaua?” Reacţie imediată a lui Mircea Rednic

Mircea Rednic asigură că FCSB este continuatoarea Stelei, echipa care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

(FCSB e Steaua?) Da! Acuma iar o să apară… Asta e părerea mea. E un om care a preluat, a investit și indiferent ce o să spună alții, asta e părerea mea.

(Păi și ceilalți cine sunt?) Și noi avem CS Dinamo, nu? Și ei au un CS Steaua. Și eu cred că se pregătește ceva.

Reclamă

Nu știm ce, dar sigur se pregătește ceva. Așa simt eu ca dinamovist. Altfel Lupescu nu ar fi acceptat să semneze acolo. Eu așa simt. Ionuț stătea binemersi, era liniștit„, a declarat Mircea Rednic la fanatik.ro.

Antrenorul care i-a adus lui Dinamo ultimul titlu, în 2007, crede că gruparea din Ştefan cel Mare poate redeveni o forţă a României.

O să zică iar lumea acuma că se bagă Strâmbu’, iar a zis Rednic. N-avea el nevoie și nu cred că ar fi acceptat să semneze acolo dacă nu s-a discutat de un proiect de viitor

Reclamă 4 / 0/3

Doamne ajută! Adică să fie un singur Dinamo puternic, cu un stadion frumos. Chiar o să fie o forță Dinamo„, a spus Rednic.

Mircea Rednic, mesaj clar după ce a fost învins de Universitatea Craiova

Mircea Rednic a transmis un mesaj categoric, după ce a fost învins de Universitatea Craiova în grupele Cupei României. Antrenorul celor de la UTA consideră că „adevărata” Craiova este echipa condusă de Adrian Mititelu.

Rednic nu s-a ferit de cuvinte, după ce UTA a pierdut în faţa Universităţii Craiova, şi şi-a exprimat părerea în scandalul dintre echipele din Bănie, mărturisind că adevărata Craiova este FCU Craiova.

Craiova adevărată e a lui Mititelu. Foarte bine că au un om care susţine echipa financiar. Vor veni în campionat aici, îi aşteptăm cu mare drag„, a declarat Rednic.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și