Închide meniul

„Am fost cu el la spital!” Mihai Stoica, noi detalii despre accidentul în care a fost implicat Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2023, 21:47

Reclamă
„Am fost cu el la spital! Mihai Stoica, noi detalii despre accidentul în care a fost implicat Gigi Becali

Mihai Stoica, noi detalii despre accidentul în care a fost implicat Gigi Becali

Gigi Becali şi bolidul său de lux, după accident/ Colaj Profimedia, AntenaSport

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre accidentul în care a fost implicat Gigi Becali. Patronul de la FCSB a intrat cu bolidul său de lux într-un şanţ. MM a dezvăluit ce s-a întâmplat după acest episod.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali conducea un Rolls-Royce care valorează o avere, în momentul în care a încercat să evite un alt şofer, şi astfel a ajuns într-un şanţ.

Mihai Stoica, noi detalii despre accidentul în care a fost implicat Gigi Becali

Mihai Stoica a dezvăluit că a fost alături de Gigi Becali, după ce s-a produs accidentul. MM susţine că a făcut „noapte albă”, şi a mers alături de patronul de la FCSB la spital, deoarece acesta se resimţea în urma impactului.

Managerul general de la FCSB a mai declarat că Gigi Becali a fost ulterior la Poliţie, fiind testat de alcoolemie şi antidrog la ora trei dimineaţa. Patronul de la FCSB se simte bine acum, în urma accidentului suferit.

„Imaginează-ți că noi am plecat… Accidentul a fost duminică dimineața și noi am plecat noaptea spre dimineață pe la patru-cinci la Râmnicu Vâlcea. Am fost cu el la spital. Gigi s-a dus la poliție și după a plecat. (n.r. noapte albă?) Da.

Reclamă

E ok. Groapa era destul de mare. Bine că nu s-a răsturnat”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Gigi Becali a făcut show în faţa Poliţiei, la 3 dimineaţa

Gigi Becali a făcut show în faţa Poliţiei oraşului Pantelimon. Patronul de la FCSB a fost testat de alcoolemie şi antidrog, după accidentul în urma căruia a lăsat limuzina de lux pe câmp. Becali a luat decizia e nu-i mai face plângere penală celui din cauza căruia s-a produs accidentul, dacă acesta îl va căuta să-şi ceară iertare. Omul de afaceri s-a amuzat pe seama faptului că a fost supus testelor menţionate mai sus.

„Păi le-am spus cum s-a întâmplat. Eu eram în depăşire şi cineva a intrat în depăşire în lateral cu mine. Am făcut stânga, am intrat în şanţ, l-am ocolit pe el.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am intrat în şanţ, omul n-a avut măcar puţin obraz. S-a dus mai departe, nici n-a oprit. Îl îndrum, cel care a făcut asta, vede acuma la voi, să mă caute, să îşi ceară iertare şi nu îi mai fac plângere penală. Mi-au făcut astea, testul drog, testul de alcool, îţi dai seama, canabis, alea alea.

Adevărat că m-a zdruncinat puţin, că ăla e şanţ mare, aţi văzut cât de mare e şanţul ăla? Bine că n-am păţit nimic. A reparat-o, mă! Uite, e asta!”, spune un reporter. „Nu e, mă, asta. Asta e alta, a ginerelui meu”, a spus Becali, citat de observatornews.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 1-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-0! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine pe locul 2 Liga 1! 20:59 Max Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:28 LIVE VIDEOSporting – Chaves 1-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și