Închide meniul

„Am fost cu el la spital!” Mihai Stoica, noi detalii despre accidentul în care a fost implicat Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2023, 21:47

Reclamă
„Am fost cu el la spital! Mihai Stoica, noi detalii despre accidentul în care a fost implicat Gigi Becali

Mihai Stoica, noi detalii despre accidentul în care a fost implicat Gigi Becali

Gigi Becali şi bolidul său de lux, după accident/ Colaj Profimedia, AntenaSport

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre accidentul în care a fost implicat Gigi Becali. Patronul de la FCSB a intrat cu bolidul său de lux într-un şanţ. MM a dezvăluit ce s-a întâmplat după acest episod.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali conducea un Rolls-Royce care valorează o avere, în momentul în care a încercat să evite un alt şofer, şi astfel a ajuns într-un şanţ.

Mihai Stoica, noi detalii despre accidentul în care a fost implicat Gigi Becali

Mihai Stoica a dezvăluit că a fost alături de Gigi Becali, după ce s-a produs accidentul. MM susţine că a făcut „noapte albă”, şi a mers alături de patronul de la FCSB la spital, deoarece acesta se resimţea în urma impactului.

Managerul general de la FCSB a mai declarat că Gigi Becali a fost ulterior la Poliţie, fiind testat de alcoolemie şi antidrog la ora trei dimineaţa. Patronul de la FCSB se simte bine acum, în urma accidentului suferit.

„Imaginează-ți că noi am plecat… Accidentul a fost duminică dimineața și noi am plecat noaptea spre dimineață pe la patru-cinci la Râmnicu Vâlcea. Am fost cu el la spital. Gigi s-a dus la poliție și după a plecat. (n.r. noapte albă?) Da.

Reclamă

E ok. Groapa era destul de mare. Bine că nu s-a răsturnat”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Gigi Becali a făcut show în faţa Poliţiei, la 3 dimineaţa

Gigi Becali a făcut show în faţa Poliţiei oraşului Pantelimon. Patronul de la FCSB a fost testat de alcoolemie şi antidrog, după accidentul în urma căruia a lăsat limuzina de lux pe câmp. Becali a luat decizia e nu-i mai face plângere penală celui din cauza căruia s-a produs accidentul, dacă acesta îl va căuta să-şi ceară iertare. Omul de afaceri s-a amuzat pe seama faptului că a fost supus testelor menţionate mai sus.

„Păi le-am spus cum s-a întâmplat. Eu eram în depăşire şi cineva a intrat în depăşire în lateral cu mine. Am făcut stânga, am intrat în şanţ, l-am ocolit pe el.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am intrat în şanţ, omul n-a avut măcar puţin obraz. S-a dus mai departe, nici n-a oprit. Îl îndrum, cel care a făcut asta, vede acuma la voi, să mă caute, să îşi ceară iertare şi nu îi mai fac plângere penală. Mi-au făcut astea, testul drog, testul de alcool, îţi dai seama, canabis, alea alea.

Adevărat că m-a zdruncinat puţin, că ăla e şanţ mare, aţi văzut cât de mare e şanţul ăla? Bine că n-am păţit nimic. A reparat-o, mă! Uite, e asta!”, spune un reporter. „Nu e, mă, asta. Asta e alta, a ginerelui meu”, a spus Becali, citat de observatornews.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și