Închide meniul

Daniel Oprița le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1: „Nu se va face nimic!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 noiembrie 2023, 15:08

Reclamă
Daniel Oprița le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1: „Nu se va face nimic!

Daniel Oprița le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1: "Nu se va face nimic!"

Daniel Opriţa, antrenor CSA Steaua Bucureşti / Profimedia Images

Daniel Oprița a avut un nou discurs vehement și le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1, la finalul acestui sezon. Antrenorul roș-albașitrlor i-a arătat cu degetul pe conducătorii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oprița și-a pierdut speranța că se va putea primi dreptul de promovare. Speră doar că se va putea schimba legea care îi ține departe de prima scenă a fotbalului românesc. Au nevoie să se asocieze cu o entitate privată pentru a se putea lupta cu granzii din Liga 1.

Daniel Oprița le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1

Sezonul trecut, CSA a terminat pe locul secund play-off-ul, dar au rămas în Liga 2. Au promovat Oțelul și Dinamo, echipe clasate sub „militari”.

Eu știu că, până la finalul sezonului, nu se va face nimic cu dreptul de promovare. Suntem ca și în sezoanele trecute. Dacă nu s-a făcut la început, nu poate să se mai facă ceva pe parcurs, mai ales că nu se schimbă legea, care înțeleg că ar fi singura soluție. Dar nu sunt șanse să se întâmple lucrul acesta.

Și privatul, dacă vine, nu știu dacă se poate în timpul campionatului. Dacă a început campionatul, e greu. Dacă sunt șanse, eu nu le știu”, a declarat Daniel Oprița pentru playsport.ro.

Reclamă

„FCSB e Steaua?” Reacţie imediată a lui Mircea Rednic

FCSB e Steaua?” a fost întrebarea la care a avut o reacţie imediată Mircea Rednic. Antrenorul celor de la UTA a ales care este, din punctul său de vedere, „adevărata Steaua”. Reacţia „Puriului” vine la scurt timp după ce a „inflamat” spiritele în Bănie – a declarat că echipa lui Adrian Mititelu, FCU Craiova, este continuatoarea „Ştiinţei”.

Mircea Rednic asigură că FCSB este continuatoarea Stelei, echipa care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

(FCSB e Steaua?) Da! Acuma iar o să apară… Asta e părerea mea. E un om care a preluat, a investit și indiferent ce o să spună alții, asta e părerea mea.

Reclamă 4 / 0/3

(Păi și ceilalți cine sunt?) Și noi avem CS Dinamo, nu? Și ei au un CS Steaua. Și eu cred că se pregătește ceva.

Nu știm ce, dar sigur se pregătește ceva. Așa simt eu ca dinamovist. Altfel Lupescu nu ar fi acceptat să semneze acolo. Eu așa simt. Ionuț stătea binemersi, era liniștit„, a declarat Mircea Rednic la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și